2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم هوله

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 79 پست
حرصش میدم ولی با خودم میگم تا کی منم میخوام تو یه رابطه ی امن باشم منم دلم میخواد با ارامش خیال مادر ...

عزیزم حتما برو مشاوره به حرف اینایی که میگن مشاوره هیچ تاثیری نداره گوش نده اینا میخان خودشون هیچ زحمتی نکشن ی شخص دیگه با دوتا کلمه زندگیشون رو متحول کنه.همین که همسرت بفهمه بطور جدی داری برای این موضوع میری مشاوره و هر لحظه ممکنه برای زندگیت تصمیم جدی بگیری خودش رو جمع و جور میکنه البته اگر زندگیش براش مهم باشه.این جمله های قدیمی رو هم ول کن نزار شوهرت بفهمه دوستش داری،نذار شوهرت بفهمه حساسی و از این قبیل جمله ها.این که دیگه نمیشه زندگی هر روز باید تو خود سانسوری باشی کی پس وقت میشه آدم آرامش داشته باشه و لذت ببره.اتفاقا بزار بفهمه حساسی و ناراحت میشی.اینقدر آقایون رو موجودات پیچیده ای نکنید بخدا مثل بچه ان

واقعا ؟؟، منم یه مشکل بزرگ دارم .هی بهم میگن برو حتما مشاوره ولی نمیشه رفت خیلی غصه میخورم نرفتم

1480زنگ بزن مشاورتلفنی رایگان

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرت زنی که میدونه یه نفر زن و بچه داره بازم مرده رو ول نمیکنه حیوان نیست؟؟ .نمیگم مرده بی تقصیره ...

وای من چه چیزایی رو شنیدم باورم نمیشه بعضی زنایی که خیلی محجبه و اخوندبازی درمیارن فهمیدم چه قدر پست بودم بخدا به اونایی که یه ذره مو میندازن بیرون ارایش میکنن میگم اینا پاکترن زن همکارم به قول همکارم اخونده ازبس نماز و دعا اینا همه چیش سرجاش اون هفته ای فهمیدم‌باعموی شوهره۹ساله باهمریخته بودن شوهرش توی اتاق خواب خودشون  زنش رو باعموهه می بینه طلاقش نداده چون به خاطر بچه هاش

اون زنای خراب آره گفت تازه اسم حیوون هم اورد اون موقع۱۴سال پیش بود تازه مدشده بود از اون ارایشای خر ...

غلط کرد 

البته از اون جماعت انتظار جواب عاقلانه داشتن حماقته ..خودش کثیف بوده خواسته رفتار هم جنس کثیف تر از خودشو توجیه کنه 

شوهر خودم هر وقت حالش خوبه با همه خانما واقایون همینجوریه که شما توصیف کردید،اما هر وقت باهاش قهر میشم یا ناراحتش می کنم اصلا نه کسیو نگاه میکنه لال مونی میگیره...به نظر من آدم ردی نیست اما باید خودشونو کنترل کننن...مال من که بهتر شده ،قهر کردمو قهر کردم تا یکم درست شد...یا هم یه مدت بهش اهمییت نده ببین چی میشه

عزیزم حتما برو مشاوره به حرف اینایی که میگن مشاوره هیچ تاثیری نداره گوش نده اینا میخان خودشون هیچ زح ...

اخه خودمم از مشاور سودی ندیدم تا الان چندین جلسه مشاوره رفتم و رفتیم ولی فایده ای نداشته خود مشاور برگشت بهم گفت طبیعت مردا همینه منم گفتم خب منم مردا رو نگاه کنم دیگه چرا اینهمه مردا چشم چرونی میکنن گفت اخه زن طنازه جلب توجه میکنه یا اینکه کارای شوهرمو گفتم گفت تو زیاد حساسی

واقعا ؟؟، منم یه مشکل بزرگ دارم .هی بهم میگن برو حتما مشاوره ولی نمیشه رفت خیلی غصه میخورم نرفتم

چرا خیلی هم خوبه ولی فقط به اون اکتفا نکن خودت کتاب بخون روی خودت کار کن.مطلب بخون البته مطلب های درست نه مطلب های ضد مرد و ضد زندگی و این انرژی منفی هایی که برای بعضی زن و مردا شده مثل نقل و نبات دائم میگن.

وای من چه چیزایی رو شنیدم باورم نمیشه بعضی زنایی که خیلی محجبه و اخوندبازی درمیارن فهمیدم چه قدر پست ...

لطفا به اونا نگین محجبه اونا صرفه حجاب استایلا !منم محجبه هستم چادر هم سرم میکنم ولی خدارو شکر از این هرز بازیا درنمیارم همرو تو یه چشم نبینیم چطور که تو خانومایی که حجاب ندارن هم ادم پاکی هست هم ناپاک تر و خشک و باهم نسوزونید

اخه خودمم از مشاور سودی ندیدم تا الان چندین جلسه مشاوره رفتم و رفتیم ولی فایده ای نداشته خود مشاور ب ...

متاسفانه مشاور حرفه ای خیلی کمه 

اینجا دیدم حانومایی چنان نظرات ترسناکی میدن بعد میگن مشاورن یا روانشناسی خوندن 

یه خانومه تاپیک زده بود از دست شوهرش خون گریه میکرد ، پرسیدن چیکاره س ؟ گفت مشاور خانواده 

ثنا بانو ،همین کاراهایی که کرده انجام بده...

الان اومدم چند روز خونه بابام بمونم تا اعصابم کمی اروم شه رو یه مسئله دیگه دعوامون شد ولی میخوام بشینم اساسی فکرامو بکنم تا کی باید زجر بکشم 

2810