2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم هوله

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 78 پست
خب قرار نیس که هر جور با نزدیکانش هست با دیگران هم باشه

چرا باور کن بعضیا ذاتشونه 

اگه با تو وبقیه خانومای محرم خانوادش همونطور که با بقیه رفتار میکنه رفتار نمیکرد اونوقت میشه گفت هوله 

بعدشم ادم هیز وهول نمیاد جلو زنش اینکارا رو‌کنه

من مردایی رو دیدم که اینقدر ساکت وسربه زیر وخجالتی خودشونو نشون دادن ولی یه موشای کثیفی از اب دراومدن که باور ادم نمیشه

خب که چی....چیزی ندارم برا گفتن😇

کاری میکنه که منم برای لج اون از عقایدم دست بکشم ولی از ته دلم راضی نباشم مثلا منم عمدا با مردا گرم بگیرم پیش خودش البته یا ارایش غلیظ کنم خودشم میبینه دعوام میکنه وقتی مثل خودش رفتار میکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری میکنه که منم برای لج اون از عقایدم دست بکشم ولی از ته دلم راضی نباشم مثلا منم عمدا با مردا گرم ...

اگر مثل خودش رفتار میکنی و ناراحت میشه خودشیفته و خودخواهه 

ادم درست اگر رفتار خودشو براش تکرار کنی عین خودش باشی ناراحت نمیشه 

ادمهای بی وجدان و نادرست اگه رفتار خودشونو عینا براشون تکرار کنی بشدت ناراحت میشن 

این ادما وجدان ندارن هر کاری ازشون بر میاد چون هر کاریو برای خودشون درست میدونن برای بقیه بدو غلط 

من از این ادما خیلی میترسم زمانش برسه هر بلایی سره ادم‌میارن

کاری میکنه که منم برای لج اون از عقایدم دست بکشم ولی از ته دلم راضی نباشم مثلا منم عمدا با مردا گرم ...

این بچه بازیا درنیار من شوهرم جلوی خودم به اخوند گفت چکارکنیم حواسمون نیست اینا میان از اون خانمای خیلی بدنگاهمون بهشون میفته اخونده گفت تو که به‌نگاه لذت نگاهش نمیکنی ببخشیدا به نگاه حیوان نگاشون کن همون لحظه  خودشون هم حپاسشون نیست جامعه طوری شده مازنا هم نگاه میکنیم چه برسه به مردا بعد همین تاپیکو ساعت۱۱بزن ببین چه جواب های عاقلانه ای میشنوی الان بچه مدرسه ای توی سرویس هستن دارن بهت جواب میدن اکثرشون😂

حبیب بعد از ازدواج😂😂😂 سخت نگیر بهش این رفتارش حاصل تربیتشه آدم مریضی نیست

وووای خداجمله اولت

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

حداقل توام حرصش بده دلت خنک‌شه اعصاب و روانتو از سره راه نیوردی بعضی مردا فقط زنو فرسوده میکنن

حرصش میدم ولی با خودم میگم تا کی منم میخوام تو یه رابطه ی امن باشم منم دلم میخواد با ارامش خیال مادر بشم تا اخر عمر که نمیشه از مسئله اصلی فرار کرد باید یه جا تصمیم درسته و بگیرم هر چند سخت

این بچه بازیا درنیار من شوهرم جلوی خودم به اخوند گفت چکارکنیم حواسمون نیست اینا میان از اون خانمای خ ...

نه باهوش خانم جای خواهر بزرگترت هستیم 

یسری مردا با رفتارای سمی شون ادمو مستهلک میکنن و دقیقا میدونن دارن چکار میکنن

مردها بهم اموزش میدن چطور زنو افسرده کن که زن‌بتمرگه سره جاش تا خیال مرد راحت باشه 

مخصوصا اگر زنشون زن شاد و پرانرژی باشه 

نه باهوش خانم جای خواهر بزرگترت هستیم یسری مردا با رفتارای سمی شون ادمو مستهلک میکنن و دقیقا میدونن ...

دقیقا شرح حال منو گفتی داعم با خودم در مورد رفتار و حرکاتش فکر میکنم اصلا تو رابطه احساس امنیت و ارامش ندارم

2810