2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم هوله

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 76 پست
حرصش میدم ولی با خودم میگم تا کی منم میخوام تو یه رابطه ی امن باشم منم دلم میخواد با ارامش خیال مادر ...

نمیشه شوهرت مدلش اینه مگر خیلی سال بگذره و خودش خسته بشه 

خیلی مردها منفعتشون تو ازار دادن زنه 

ینوع بدجنسی و ترس و حسادت و خودخواهی مرده میترسه زن حالش خوب باشه به زن خوش بگذره پررو بشه 

دقت کن حتی بعضی مردا به خنده زنشون حسادت میکنن و موذیانه زنو حرص میدن مریضن تو سرشون کردن به زن رو نده زن نباید خوش باشه پررو میشه 

از بچگی‌پدر مرد و مردای دورش و دوستاش یادش میدن زنتو پررو نکنن نزار زنت شاد باشه 

این بچه بازیا درنیار من شوهرم جلوی خودم به اخوند گفت چکارکنیم حواسمون نیست اینا میان از اون خانمای خ ...

آخونده گف ب زنا ک نکا میکنی فک کن حیواننننن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه باهوش خانم جای خواهر بزرگترت هستیم یسری مردا با رفتارای سمی شون ادمو مستهلک میکنن و دقیقا میدونن ...

اوه چیه زن بتمرگه سرجاس مرد اگه درست تربیت بشه هیچ وقت گوشی نمیشه ودهن بین باشه شوهرمن تا اینسن شده هنوز یجا درمورد زن وزندگیش تعریف نکرده که بدیم یاخوبیم این برمیگرده به ذات ادم 

نمیشه شوهرت مدلش اینه مگر خیلی سال بگذره و خودش خسته بشه خیلی مردها منفعتشون تو ازار دادن زنه ینوع ب ...

این اخه در مقابل رفتارای خوبی هم داره و این منو دودل میکنه واقعا اونطوری نیست که نخواد من خوش باشم هم دوست داره خوش باشم هم اینکه حرصم میده البته خردادی بودنشو بی تاثیر نیست یه جوری انگار با خوبیاش منو سردرگم کرده 

اون زنای خراب آره گفت تازه اسم حیوون هم اورد اون موقع۱۴سال پیش بود تازه مدشده بود از اون ارایشای خر ...

هر زنی بلخره انسانن

بنظرم خیلب اغراق امیز گفته. 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

دقیقا شرح حال منو گفتی داعم با خودم در مورد رفتار و حرکاتش فکر میکنم اصلا تو رابطه احساس امنیت و ارا ...

میدونم سالها تجربشو دارم مردا روحو روان زنو نابود میکنن بخاطر خودخواهی خودشون 

ترجیح مردای سمی ی زن افسردس چون بشدت بدجنس و حسودن 

مردا خیلی حسودن حتی ثروتمند باشن بازم حسادتو دارن ولی موذین خیلی موذی 

مشاور ها همشون الکین اینو من صراحتا به همه هم میگن صد تا مشاور رفتم اونم بهترین مشاورای شهرمون چندین ...

واقعا ؟؟، منم یه مشکل بزرگ دارم .هی بهم میگن برو حتما مشاوره ولی نمیشه رفت خیلی غصه میخورم نرفتم 

میدونم سالها تجربشو دارم مردا روحو روان زنو نابود میکنن بخاطر خودخواهی خودشون ترجیح مردای سمی ی زن ا ...

این بدبخت پولم نداره اخه کاش حداقل پول داشت میگفتم یه پوئن مثبت داره

هر زنی بلخره انساننبنظرم خیلب اغراق امیز گفته.

به نظرت زنی که میدونه یه نفر زن و بچه داره بازم مرده رو ول نمیکنه حیوان نیست؟؟ .نمیگم مرده بی تقصیره اونم یه حیوان دیگه برای خودش 

واقعا ؟؟، منم یه مشکل بزرگ دارم .هی بهم میگن برو حتما مشاوره ولی نمیشه رفت خیلی غصه میخورم نرفتم

نمیدونم شاید واسه بعضیا جواب بده ولی واسه من که نه بیشتر تایمی که با مشاوری خودت حرف میزنی در اخر هم بهت راهکاری میده که خودت میدونستی ولی واسه موقع هایی که ادم تحت فشار روانیه خیلی خوبه ادم حس سبکی میکنه

[QUOTE=361559476]به نظرت زنی که میدونه یه نفر زن و بچه داره بازم مرده رو ول نمیکنه حیوان نیست؟؟ .نمیگم مرده بی تقصیره ...درمورد خانمای ارایش کرده گفته ن تونایی ک میوفتن دنبال کسی

اخونده ای حقونداشته ب خانمااین روبگه

2810