2777
2789
عنوان

بلاخره امروز قراره برم بستری شم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 65 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا ادما اینجوری شدن من تا الان هزار بار مردم زنده شدم نکنه بچه چیزیش بشه

ولی خیلی سخته 

من یه هفته آخر زمین گیر شدم بخدا از درد 

ولی درد زایمان نبود 

انشالله که سالم به دنیا بیاد 

ولی اگه میتونستی اپیدورال کنی خیلی خوب میشد 

عزیزم😍به سلامتی زایمان کنی ،هروقت روی ماهش رو دیدی واس همه اونایی که بچه ندارن دعا کن،بعد واس خودش اینکه عاقبت بخیر بشه،موفق باشه،همیشه شمارو سربلند کنه،بهش افتخار کنین،خلاصه هر چی دوس داری بگو

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
ولی خیلی سخته من یه هفته آخر زمین گیر شدم بخدا از درد ولی درد زایمان نبود انشالله که سالم به دنیا بی ...

اره منم الان همونم دیگه نمیتونم تکون بخورم حالا بهم گفتن دردت زایمانه ولی رحمم باز نمیشه اپیدورال هم با دکترم مشورت کردم گفت خیلی ضرر داره اگه میتونی تحمل کنی بهتره انجام ندی تا باز ببینم چی پیش میاد

2810