2777
2789
عنوان

بیاین از نماز شب حاجت شفا گرفتم😭😭😭🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 90 پست
دنیا دار امتحان هست ، کم طاقتی وبی تابی نکن ،جز خدا هیچ کس به دادمون نمیرسه ،از این مشکلات هممون دار ...

نه چه کم طاقتی .کاری ندارم که فقط همیشه باحسرت بچه هایی رونگاه میکنم باخوشحالی غذامیخورن یاباخوشحالی جشن میگیرن ولی برای من بفهمهه جشنی مهمونی هست .اون روزبرام بدترین روززندگیمه .میشه ختم من سوگواری من ..حالا فکرکن من ۷سال اینطوریه .بااسترس خوابیدم بااسترس خوردم بااسترس بیرون رفتم بااسترس مدرسه میبرشم .الانم امروزمدرسه نبردم .بلکه کمی زخمم آروم بشه .این زخم من کهنه اس .عفونت کرده .توقلبم .ولی ول کردم به حال خودم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

نماز شب واقعا معجزه می کنه منم برای شفای دوستم که قطع امید کرده بودن زمان کرونا خوندم حالش خوب شد برای داییم خوندم دوباره از مرگ برگشت و برای چند تا حاجت دیگه خوندم 

خانما یکی از علت های اینکه گاهی دعا اجابت نمیشه اینکه ما دعا کردن بلد نیستیم مثلا طرف میاد میگه یا امام حسین فلان حاجت رو دارم یا یا امام رضا اینو می خوام اونو میخوام این دعا درست نیست از خود خدا بخوایین قطعا بی جواب نمیمونین ائمه نور چشم ما هستن و واسطه تو دعاتون تاکید کنید مثلا بگین یا امام حسین تو واسطه شو تو از خدا بخواه حاجتم رو بده یا مستقیم برین درگاه خدا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه چه کم طاقتی .کاری ندارم که فقط همیشه باحسرت بچه هایی رونگاه میکنم باخوشحالی غذامیخورن یاباخوشحالی ...

عزیزدلم ، از صمیم قلبم درکت میکنم 💐😔

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

نماز شب واقعا معجزه می کنه منم برای شفای دوستم که قطع امید کرده بودن زمان کرونا خوندم حالش خوب شد بر ...

۳سال متوالی رفتم پیش خدا بعدرفتم سراغ امام رضا که چطورشدرفتم قضیه داره.لطفا هرحرفی وروزبون جاری نکنیم انشاالله هیچوقت گرفتارنشی ..من بچم عزیزترین کسم مریض هست .ولی بدونی برای خوب شدنش به سراغ سنگم میری ازش طلب میکنی .بدونی ردپای خدا هست پیش سنگ ..میگی شاید ازطریق این بشه ....ولی حالا نه سراغ خدامیرم نه سراغ ردپای خدا

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
عزیزدلم ، از صمیم قلبم درکت میکنم 💐😔

لفطون بی کران .امیدوارم هیچ کس هیچ بنده .هیوقت مثل من نشه .امیدوارم مثل من نشی که بخوای درکم کنی .به حق سربریده امام حسینش

نماز شب :
*ترتیبا رعایت شه*
نماز شب کلا یازده رکعت هست 
من همه رو کامل خوندم یکی درمیون تاثیر نداره(میگن توش نماز شَفع و وَتر مهم تره) اما باید کامل بخونید
*اول* چهار تا نماز دو رکعتی میخونید به نیت نماز شب ، مثل نماز صبحه فقط بجای یک مرتبه توحید باید ده مرتبه سوره توحید بخونید تو هر رکعت
رکعت اول :
۱_ نیت : دو رکعت نماز شب میخوانم به دستور خداوند قربة الی الله الله اکبر
۲_حمد | ۳_ده مرتبه سوره توحید | رکوع | سجده |
رکعت دوم : 
۲_حمد | ۳_ده مرتبه سوره توحید | قنوت؛ اول چهار بار بگید الحمد لله رب العالمین بعد دعای ربنا آتنا بگین و بعد حاجتتون رو مودبانه و با احترام به خدا بگین ، تو همه قنوتا همینکارو کنید |رکوع | سجده | تشهد | سلام
تسبیحات ندارن
سه تا نماز بعدی هم بهمین صورت
این شد هشت رکعت
*بعد* از این هشت رکعت دو رکعت نماز شَفع میخونید :
رکعت اول :
۱_نیت : دو رکعت نماز شفع میخوانم به دستور خداوند قربة الی الله الله اکبر
۲_حمد | ۳_فلق| رکوع |سجده 
رکعت دوم : 
۲_حمد | ۳_ناس| قنوت | رکوع |سجده | تشهد | سلام
بعد از نماز شفع دعای ( الهی تعرض لک ) که از دعاهای نیمه شعبانه بخونید حتما تو مفاتیح هست یا تو گوگل سرچ کنید
*بعد* از نماز شَفع یک رکعت نماز وَتر باید بخونید بصورت ایستاده
۱_نیت : یک رکعت نماز وتر میخوانم به دستور خداوند قربة إلى الله الله اکبر 
۲_حمد | ۳_سه مرتبه توحید | ۴_یک مرتبه فلق| ۵_یک مرتبه ناس |۴_قنوت؛ اول چهار بار بگید الحمد لله رب العالمین بعد دعای ربنا آتنا بگین و بعد حاجتتون رو مودبانه و با احترام به خدا بگین بعد دست چپ رو همون جور  بالا نگه دارید، دست راست رو پایین بیارید و با تسبیحی که تو دست راستتون دارید باید برای چهل مومن طلب آمرزش و مغفرت کنین به این صورت:
چهل مرتبه : اَللّهُمَّ اِغفِر لِلمُؤمِنینَ و المُؤمِنات و المُسلِمینَ وَ المُسلِمات
یا اگر میخواین اسم شخصی رو ببرید بگین:
اَللّهُمَّ اِغفِر لِفِلان (جای فلان اسم بگین)
هفتاد مرتبه استغفار کنید : اَستَغفِرُ اللهَ رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
هفت مرتبه : هذا مَقامُ العائِذِه بِکَ مِنَ النّار
سیصد مرتبه : اَلعَفو
یک مرتبه : رَبِّ اغفِرلی و ارحَمنی وَ تُبّ عَلَیَّ اِنَّکَ اَنت التّوابُ الغَفورُ الرَّحیم 
رکوع سجده تشهد سلام تسبیحات
طولانی نوشتم ولی نیم ساعت کمتر زمان میبره همین

برای اعراب تو گوگل سرچ کنید بیزحمت بهتر از این نمیشد تایپ کنم ببخشید

لفطون بی کران .امیدوارم هیچ کس هیچ بنده .هیوقت مثل من نشه .امیدوارم مثل من نشی که بخوای درکم کنی .به ...

شاید اینجا تنها کسی که بدونه چی میگی‌منم

منم ۱۳ ساله میرم‌درخونشون دست خالی برمیگردم

از رو‌هم‌نمیرم

ولی خیلی دلم شکسته از خدا و مقدساتش

سگ هم اینقدر پارس میکرد جواب میگرفت

از سگ هم کمتر بودم انگار

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

۳سال متوالی رفتم پیش خدا بعدرفتم سراغ امام رضا که چطورشدرفتم قضیه داره.لطفا هرحرفی وروزبون جاری نکنی ...

عزیزم انشالله هر چه زودتر خدای مهربون شفای کامل فرزندت رو عطا کنه من نگفتم سراغ ائمه نری گلم اونا پیش خدا ابرو دارن قطعا دعاشون در حق ما مستجاب میشه گفتم اینجوری دعا کنین من منظورم به شما نبود کلی گفتم شاید گره کار یه ادم باز بشه منم یه مادرم و واقعا هیچ چیزی سنگین تر از درد بچه ادم نیست انشالله به حق یگانگی خدا به حق ابروی حضرت زهرا خدای عزیزمون شفای بچه ات رو بده الهی امین🤲 در اخر اگه ناراحت شدی از حرفم یا رنجیدی من ازت معذرت می خوام قصد بدی نداشتم 🌹

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
چشم اینم میخونم لطف کردین .

خواهش میکنم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
الهی عزیزم خدا بهت سلامتی بده 😔برای دخترم میشه با دلشکسته دعاکنی

حتما

اگه لایق باشم

شما هم برای من دعا کن

یه بچه دارم میخوام براش مادری کنم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

2810