2777
2789
عنوان

بیاین از نماز شب حاجت شفا گرفتم😭😭😭🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 90 پست
عزیزم چشم قابل باشم حتما دعا گوتونم الهی هرچی میخوای برسی حاجتت روا بشه شماهم دخترمن رو دعا کن

به روی چشمممم بخدا منم بیمارم فقط19سالمه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه آرامشم نمیخوام ارزونی کسای دیگه .مگه میتونه باشخ

دقیقا میخواسته بعد اینهمه مدت برسی ب اینجا

ک خودت ببینی با کسی ک صاحب اختیار بچته چطور برخورد میکنی

امتحان سختیه اما سعی کن سربلند بشی

اونوقته ک ی نگاه لطف میکنه بهت

لطف میکنی .یه خانمی هم اینجا بود قشنگ یادمه برای پسرم نذرکرد بهم گفت هرموقع شفا گرفت بیا بهم بگو بهم ...

دعای مشلول بخون اجی معجزه میکنه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
لطف میکنی .یه خانمی هم اینجا بود قشنگ یادمه برای پسرم نذرکرد بهم گفت هرموقع شفا گرفت بیا بهم بگو بهم ...

خدا توقران گفته ما شما رو با فقر با بیماری با سختی امتحان میکنیم بعد از هر سختی یه اسونی هست ب خدا توکل کن

دقیقا میخواسته بعد اینهمه مدت برسی ب اینجاک خودت ببینی با کسی ک صاحب اختیار بچته چطور برخورد میکنیام ...

منکه حرفی ندارم .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
چجوری بخونم چله بگیرم

پدر بزرگ من امید به زنده موندنش پنج درصد بود فقط پنج درصد با توکل به خدا و صاحب الزمان شفا پیدا کرد و عمر دوباره پیدا کرد🥲 ما به صورت نماز شب +دعای مشلول خوندیم براش 

وهمینطور شوهر عمم که مشکل ریه داشت یه کلیه نداشت

دنیا دار امتحان هست ، کم طاقتی وبی تابی نکن ،جز خدا هیچ کس به دادمون نمیرسه ،از این مشکلات هممون داریم ،زیاد یاکم ، تمام روز تحت فشاریم ، ولی خدایاشکرت 

ناامید نباش ، انقدر در خدارو بزن تا باز بشه 

خداصدای تضرع بنده هاشو دوست داره 

از صمیم قلبم براتون ارامش مطلق میطلبم 💐

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

خدا توقران گفته ما شما رو با فقر با بیماری با سختی امتحان میکنیم بعد از هر سختی یه اسونی هست ب خدا ت ...

من کاری ندارم که .عیبی نداره خداروشکر .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
به اندازه نماز شب تاثیر نداره وقتی میاین میگین برای من دعا کنالبته منکه حتما فرداشب دونه دونه موقع ط ...

منو دعا کن من فلعلا رو تختم نمیتونم بخونم خوب بشم بلند بشم از جام به امید خدا میخونم

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
پدر بزرگ من امید به زنده موندنش پنج درصد بود فقط پنج درصد با توکل به خدا و صاحب الزمان شفا پیدا کرد ...

چشم اینم میخونم لطف کردین .

2810