2777
2789
عنوان

باید بگم با خواستگاره چ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 35 پست
بهترین کار رو کردی عزیزم تمرکز کن روی درست و دانشگاه الان سن ازدواجت نیست.حسرت به گذشته همیشه تو زند ...

درستههه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
داداشم موافق بود خیلیم سعی داشت راضیم کنه اما نتوتست اون حرفاییم که به پسره زده حرفایی بود ک من میگف ...

بنظرم داداشت نباید اینقد واضح توضیح میداد میگفت میخواد درس بخونه و هنوز سنش کمه همینقدر

به نظر من کار اشتباهی نکردی

تو هنوز سنت کمه و تو زندگی مشترک ادم باید تجربه و‌ اول از همه خودشو پیدا کنه بعد ازدواج

میگن ازدواج موقعی خوبه که ادم‌ داره از تنهایی لذت میبره

بعدشم اینقد به حرفای منفی بقیه فکر نکن ک شاید دگ بهتر از این نیاد مادیات ک همه چی نیست خود طرف هم خیلی مهمه ک بدلت بشینه و بتونی باهاش دو کلوم حرف بزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رد فلگ زیاده تفاوت سنی سن پایین خودتبی تجربگی خودتوابستگی مادی طرف به خانوادهوقتی خانواده پسر تو ۲۵ ...

رد فلگ زیاد ینی چی

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
رد فلگ زیاد ینی چی

رد فلگ یعنی پرچم قرمز یعنی دیدی دیگه نباید ادامه بدی مثلا خشونت مثلا کودک همسری مثلا وابستگی مرد به خانوادش و خیلی چیزا دیگه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

آخه من نمیخوام همین اول راهی متعهد بشم بابا منم جووونم دوست دارم یکم عشق و حال کنم با چند نفر آشنا ب ...

عزیزم من زیاد با شما فاصله سنی ندارم ۲۲ هستم تازه هم ازدواج بهت قول میدم زندگی ۴ سال دانشگاه با همه دوره قبل و بعدش متفاوت اینقدر کیفیت آدم ها که میبنی و آشنا میشی فرق داره اصلا با خودت میگی قبلش شوخی بودن یکی دلایلی که بعضیا میان سراغ دختر قبل سن دانشگاه اصلا همینه به خیال خودشون 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔