2777
2789
عنوان

باید بگم با خواستگاره چ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 35 پست
آخه من نمیخوام همین اول راهی متعهد بشم بابا منم جووونم دوست دارم یکم عشق و حال کنم با چند نفر آشنا ب ...

فک میکنی مثلا عشقو حال کنی خیلی خوشبخت میشی بعدش اینکع تو سن ۲۰وارد رابطع بشی شکست بخوری عاشق بشی فارغ بشی خطا کنی ب نظرت خیلی خوبه؟

باحرف داداشت موافق نیستم 

نظر من این بود ی مدت میومدن خواستگاری میشناختیش مشاور میرفتید اگر مناسب بودید که ی مدت نامزدی 

عقد بعد ازدواج 

درستم ادامه میدادی 

اگر کلا میخوای درس بخونی و ازدواج برات مهم نیست که شرایط فرق میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رد فلگ زیاده تفاوت سنی سن پایین خودتبی تجربگی خودتوابستگی مادی طرف به خانوادهوقتی خانواده پسر تو ۲۵ ...

پسره خودش خوشش اومده بوده ازم اومده خواستگاری مطمئنن تا الان رلم داشته الان دیگه دنبال تشکیل خانوادست کی از یه دختر کم سن که تازه میخواد بفهمه دورش چ خبره و تا حالا با جنس مخالف نبوده بهتر منم باهات موافقم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

ببین اینکه همه چی داره خطرناکه 

من به شخصه میترسم ازین پسرا چون دخترای ناجور زیاده و قطعا نمیذارن همچین پسری از دستشون بره 

و معمولا اینا دخترباز میشن 

و تو سنت کمه نمیتونی این پسر رو هندل کنی

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

باحرف داداشت موافق نیستم نظر من این بود ی مدت میومدن خواستگاری میشناختیش مشاور میرفتید اگر مناسب بود ...

داداشم موافق بود خیلیم سعی داشت راضیم کنه اما نتوتست 

اون حرفاییم که به پسره زده حرفایی بود ک من میگفتم 

بعدم من الان واقعا نمیدونم خودم کحا وایسادم قراره در آینده چکار کنم اصن من تو نظرمه که مهاجرت کنم بعد با تعهد به این آقا کارم سخت میشد

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
فک میکنی مثلا عشقو حال کنی خیلی خوشبخت میشی بعدش اینکع تو سن ۲۰وارد رابطع بشی شکست بخوری عاشق بشی فا ...

خودت زود ازدواج کردی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

اگه واقعا برا اینده ات برنامه و هدف داری 

بهتزین کار روکردی

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

بهترین کار رو کردی عزیزم تمرکز کن روی درست و دانشگاه الان سن ازدواجت نیست.حسرت به گذشته همیشه تو زندگی ما آدمها هست اگه ازدواج کنی حسرت اینکه جوونی نکردی رو دلت میمونه ازدواج هم نکنی ممکنه حسرت این موقعیت خوب رو که از دست دادی داشته باشی پس به هیچی جز هدفت فکر نکن 

2810