2777
2789
عنوان

سوال دارم از سینوس کسینوس

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 46 پست
نه سینوسش منفی نمیشه چون تو ناحیه دوم فقط کسینوس منفیه سینوس مثبتهولی عددش درسته تانژانت و کتانژانت ...

اینم میشه بگی؟ 

اگه سینوس آلفا منفی سه هفتم باشه توی انتهای کمان تتا در ربع سوم، بقیه نسبت های مثلثاتی چی میشه؟ 

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری حساب کردین

ببین همه چیش باید مثل ۴۵ درجه باشه 

۴۵×۳=۱۳۵

۴۵ در جه هم سینوس و کسینوسش رادکال دو دومه پس این چون منفیه منفی بذار 

تانژانت و کتانژانتم منفیه یکه

دختر یه دایره برا خودت بکشه مشخصه مکان و روابطش

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

اره اگه میخوای فرمولشو برات بنویسم که چطور به دست آوردیم

اره مرسی♡

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
آره ببخشید رادیکال دو دوم میشهولی تو ماشین حساب مثبت زده بود .اما تو محاسبه اصلی میشه سینوس ۱۸۰ منها ...

اره مثل ۴۵ میشه دیگه 

۳ ×۴۵

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

ببین همه چیش باید مثل ۴۵ درجه باشه ۴۵×۳=۱۳۵۴۵ در جه هم سینوس و کسینوسش رادکال دو دومه پس این چون منف ...

اره فهمیدم ولی تنها چیزی که نفهمیدم این بود ک چرا برای زاویه 45 رو باید بدست بیاریم

چون مکمله؟ و باید از 180کم بشه؟ 

اینو میشه بگی؟: 

اگه سینوس آلفا منفی دو سوم باشه، درمورد ناحیه ای که آلفا توش قرار داره چی میتونیم بگیم؟ 

من اینطوری حساب نکردم با فرمول دیگه حل کردم

بگو فرمولو

یعنی مکمل بودن؟ از 180باید کم کنم بمونه 45درجه و مثلا بگم سینوس 45چیه؟

ببین ۴۵، ۱۳۵، ۲۲۵، ۳۱۵ مقدار سینوس و کسینوس‌مثل همه، فقط علامت فرق داره. از صفر اگر پادساعتگرد بری ربع اول دایره سینوس مثبت کسینوس مثبت، ربع دوم سینوس مثبت کسینوس منفی، ربع سوم سینوس منفی کسینوس منفی، ربع چهارم سینوس منفی و کسینوس مثبت هست.

منظورت از بقیه نسبت ها چیه؟ ضرایب فرد ۴۵ درجه مثل همه فقط علامتش فرق داره.

سلام شما یچیز امروز به من یاد دادین ولله که معلم خصوصی ریاضیم تاحالا اینو بهم نگفته بود 

علامت منظورتون اینه به قطع منفی میشه؟

بعد این نکته فقط برای ۴۵ درجه جواب میده؟

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

سلام شما یچیز امروز به من یاد دادین ولله که معلم خصوصی ریاضیم تاحالا اینو بهم نگفته بود علامت منظورت ...

سوال منو حل کنییید الان باید برم مدرسههه🥲🥲🥲

2810