2777
2789
عنوان

دوستان خیلی دوس دارم نظرتونو بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 60 پست

بدون اینک تو بخای میبرت؟از اول همینجوری بود

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط سیگارو میشناسم بخدا پس ینی بعد کشیدنش عطر میزنن

اعتیاد نیس

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍

یبار به یه بهونه پاشو برو خونه بدون اینکه خبر بدی 

یا خودتو بزن به مریضی،یا بگو‌بچه دلدرد داشت آوردم ببری دکتر 

خلاصه یجور بی سر و صدا برو خونه ببین چخبره 

اصلا چه لزومی داره شب خونه خودت نباشی اونم هر هفته

اگه نظر منو بخوای میگم خیانتی چیزیه،چون اعتیاد اگر باشه هرروزه ،هفته ای یکبار که نمیشه 

شایدهم دوستاشو میارع خونه

رفتار مشکوکی نمیبینی؟!

اینایی ک تازه شروع کردن هفته ای ی بار میزنن خیلی هارو دیدم ک هفته ای یک بار و کم کم درگیر شدن

اخه خودمم شک کردم ب یه چیزایی راس میگی شر و شر عرق میریزه تو خواب انگار روش سه پارچ آب بریزی

خواهر عزیز اکثر معتادا با هفته ای ی بار شروع کردن و درگیر شدن بعدش

آخه اعتیاد میتونه تو یک ساعت هم کار رو جمع بکنه نیازی نیست بعد چند ساعت باز جواب نده،بعد به هرحال خانم از تغییر رفتار،بو،حالات متوجه میشع دیگه

من که فکرم سمت اعتیاد نرفت اصلا

ایشالله که گرفتار اعتیاد نشده باشه خیلی سخته

خواهر عزیز اکثر معتادا با هفته ای ی بار شروع کردن و درگیر شدن بعدش

همون شروع حتما کسی یاعثشه معمولا و تو این موارد باید بره پیش کسی ن ک خونه خالی کنه آدم جم کنه دورش احتیاط میکنه

2810