2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم

این ختم محدودیت زمانی نداره

بسیار مجرب هست و حاجت میده هرچقدر بتونید خیلی خوبه و هرچه بیشتر بهتر...

خدایا به صلوات،به حق صاحب الزمان(عج) به حق محمد و آل محمد به حق نام اعظمت داد رس خمه باش و هررر آنچه برای حاجت روایی به بهترین شکل لازمه در زندگی های ما رقم بزن،مشکلاتمونو از ریشه حل کن و معجزه ی زندگیمونو رقم بزن خدایا... خدایا یه کار کن تا آخر عمر  وقت شکرانه ی هر روز و هر لحظه اش دلمون غنج بزنه.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۰۰ تا من التماس دعا

انشالله حاجت روا میشی انشالله نور امید و بعد نور حاجت روایی به دل و زندگیت میتابه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
فرستادم و خییلی صلوات می فرستم... بدتر و بدتر و بدتر شد.... 😔

عزیز اینجا جایی نیست که خودت و بقیه رو نامید کنی

خیلیا معجزه دیدن از همین صلوات پس بدون که میشه معجزه دید ولی به دو چیز امید و ایمان و البته حضور ذهن و قلب تا جایی که میتونیم.

به قدرت صلوات به حاجت روایی ایمان داشته باش و از خود خدا هم کمک بخواه دائما

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ایشالا حاجت روایی همه دوستان التماس دعا