2777
2789
چرا؟

مشکلاتم زیاده خیلی 😓😓😓بعد زایمان دندونام نابود شد پول نداشتم درستشون کنم مجبورم هر ساعت درد بکشم دوتاهم کیست لثه بخاطر عفونت در اومده تو لثه هام😔😔

یه وقتا از درد میشینم گریه میکنم 

دیشب اونقدر بغض کرده بودم آخر رفتم راه پله نشستم حسابی اشک ریختم تا بچه هام نبینه😓😓

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی خیلی خوب با آدم خوب

مستقل شدن و کلی حال خوب، مجرد بودم فکر میکردم متاهلی سخته الان که متاهل شدم میفهمم همه ی این ترس و واهمه هایی که راجع به زتدگی متاهلی میدن همه الکیه، اگه آدم مناسبتو پیدا کنی، علاوه بر آرامش روانی و ذهنی که داری، زندگی با برنامه و خفنی هم خواهی داشت

ینی اینقدر بده؟ما مجردام دنبال ازدواجیم🫠البته یه مرحله از زندگیه باید باشه

برای کسی که زندگی مجردی خوبی نداشته.یا کلا زندگی رو ساده میگیره، آره خوبه فقط

مشکلاتم زیاده خیلی 😓😓😓بعد زایمان دندونام نابود شد پول نداشتم درستشون کنم مجبورم هر ساعت درد بکشم ...

😢😢😢😢 الهی.. 

ان شالله هرچه زودتر اوضاع مالیت عالی بشه 

برات دعا میکنم😘

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
😢😢😢😢 الهی.. ان شالله هرچه زودتر اوضاع مالیت عالی بشه برات دعا میکنم😘

قربون محبتتون مهربون ❤️❤️❤️غم نبینی خواهرم🫂🫂🫂

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
ی بچه دوساله ک‌از ساعت پنج گذاشتم رو پام میذارمشم پامیشه میشینه اینه ازدواج بسه یا ادامه بدم🥲

بچه دوساله روبدعادت کردی گلم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

آرامش ،خوشحالی،خوشبختی از ته دل،زندگی مجردیم هم خوب بود ولی از زندگی متاهلی هم واقعا راضی م خدا رو شکر 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
بچه دوساله روبدعادت کردی گلم

ن گلم همیشه ک اینجوری نیس

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍