2777
2789
عنوان

استرس زیادی دارم با شوهرم دیروز کلی دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 102 پست
من اینجور نظر ندادم برو دوباره بخون گفتم مردا این چیزا براشون مهم نیست واکثرا اینجور خرج نمیکنن مگه ...

من که پز ندادم تو اینجوری برداشت کردی اتفاقا داری برعکس حرف میزنی کی گفته اکثر مردا خرج نمیکنن خانم شاغل میشناسم هزار تومن حقوقش و خرج نمبکنه همه رو طلا میخره شوهرش صفر تا صد خرجشو میده شما فکر کنم تا حالا نشده چیزی از شوهرت بخوای اونم راحت در اختیارت بزاره فکر کردی مردها همه اینجوری ان در صورتی که نیست اتفاقا اکثر مردا دست و دلباز و لارجن و خانمها دارن حرص میخورن که چرا شوهره یه خورده پول جمع کن نیست مثل شوهر اسی خیلی کم پیدا میشه خیلی کم 

حالا برای شمام خیلی ولخرج نیست که وگرنه با دوتا شکم زایمان نباید به فکر ویرایشگر لباس باشی اصلا

فکر کنم اشتباه ریپ زدی منو چون نه بفکر ویرایشگر لباسم نه دو شکم زایمان داشتم😆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که پز ندادم تو اینجوری برداشت کردی اتفاقا داری برعکس حرف میزنی کی گفته اکثر مردا خرج نمیکنن خانم ...

نمی‌دونم خوشم از طرز صحبت کردن شما نمیاد 

بهتره باهم بحث نکنیم 

چون اول شما شروع کردی به توهین کردن منم حوصله ندارم کسی که خرید عروسی براش هنوز رویا هست رو توجیه کنم که چی میخرن چی نمیخرن 

همسرم برام انجام میده ولی من خودم لزومی نمی بینم خرج اضافه وغیر ضروری بکنم جاش میرم پول رو طلا میخرم خودم هم که خیاطی بلدم برای خودم و بچه هام لباس میدوزم راحتم

بعدم وقتی کسی تابپیک میزنه هدفون باید کمک باشه بگی همدردی کنی که بقیه زندگی ها هم همین هست شما میگی بخش میگفتم آفرین لج کن قهر کن از  شوهرت پول بکش بیرون برو بدور

زندگی خودش رو جهنم کنه برای عروسی بقیه که اصلا اون دو ساعت کسی حواسش هست این خانم چی تنش هست 

من گفتم با لباس ها یی که داری بپوش یا سایز کن برو دعوا نکن حرص بیخود نخور یا پارچه رو بفروش یا برو پول داری مانتو شلوار مجلسی بخر جای دیگم بپوش 

[QUOTE=361559805]حالا برای شمام خیلی ولخرج نیست که  وگرنه با دوتا شکم زایمان نباید به فکر ویرایشگر لباس باشی اص ...[/QUOTمن راجع به خودم نظر ندادم که راجع به مشکل استارتر نوشتم 

من خودم خرج غیر اضافی برای مردم کردن رو نمی‌پسندم جاش پولم رو طلا میگیرم 

[QUOTE=361559805]حالا برای شمام خیلی ولخرج نیست که وگرنه با دوتا شکم زایمان نباید به فکر ویرایشگر ل ...

بنظرم ادمی که انقد با جدیت میگ لباس بعد یه زایمانو میشه درست کرد و خودشم دوتا زایمان داشته

قبلا این راهو رفته

انشاالله هم شما هم اسی دستو بالتون باز شه خدابزرگه

.

بنظرم ادمی که انقد با جدیت میگ لباس بعد یه زایمانو میشه درست کرد و خودشم دوتا زایمان داشتهقبلا این ر ...

استارتر مشکل مالی نداره گفت نمی‌خوام خرج خودم بکنم 

منم مشکلی ندارم دنیام گرده اگرم یک روز این مشکل مالی رو داشته باشم حتما لباسم رو خودم سایز میکنم ایرادی هم نداره به نظرم نه دل شکوندم نه نفهمیده فقط یچی نگفتم وقتی اصلا ضرورتی نداشته وکسی منو مخاطب قرار نداده 

اگر این خرجارو کرده بودم الان خونه ماشین از خودم نداشتم 

شمام ایشالا به چشم پزشک لازمی که بخونی استارتر میگه دارم لج کردم نمی‌خوام پول خیاط بدم 

سلام عزیزم ببین شوهرت دستش خالیه چون زیر پرچم پدرشه و نمیتونه به پدرش حرفی بزنه بازم چون پدرشه و روش ...

آدم خسیس اینا رو نمیفهمه که. میگه حتی واسه خرید عروسی خودشم اینجوری بوده

حرف من مسخره هست ولی نظر شما درست ومودبانه هست من خودم مدرک خیاطی دارم اگر طرف وارد باشه لباس رو راح ...

من خودم درامد دارم شوهرم پول خاصی بهم نداده.زورم میاد پولی که با هزار زحمت دراودمو خرج کنم

من خودم درامد دارم شوهرم پول خاصی بهم نداده.زورم میاد پولی که با هزار زحمت دراودمو خرج کنم

والا این جا هر نظری بدی میان توهین میکنن

شمام سخت نگیر ببین شوهرت چکارمیکنه تهش خواستی بری میری یساعت لباست رو میخری