2777
2789

خانما راستش کارشوهرم و پدرش یکیه با هم...و خب پول اصلی و زیاده همیشه میره جیب پدرشوهرم‌‌‌‌

اصلا الان در حدی اضطراب دارم و فصبیم که کم مونده قلبم وایسته...

حقیقتش دیروز مادرشوهرم زنگ زد و گفت پنجشنبه عقد برادرزادمه.تو تالاره و مختلط.

اینم بگم که هفته اینده هم عروسی دایی شوهرمه.

منم دیدم الان هیچی ندارم ب خیاطم زنگ زدم گفت فلان قدر پارچه بخر باشه کت شلوار برات میدوزم.منم دوتومن دادم پارچه کرپ از جنس خوباش خریدم.شوهرم اصلا نداد.

بعد تو راه گفتم پول خیاطو تو بده..داد و بیداد کرد.‌.گفت اصلا نه عقد این میریم نه عروسی داییم.

خلاصه فقطبخاطر پول این دعوا رو انداخت.

بعد اومدیم خونه مادرش زنگ زد..برداشتم گفت به پدرشوهرت میگم ربع سکه بخریم قبول نمیکنه گوشیو بده شوهرت.منم گفتم من لباس ندارم پسرت چندین روزه سر یه لباس و پارچه و یه ارایشگاه ساده جنگ و دعوا داره تو میخاهی ربع سکه ببری؟گویا پدرشوهرم برا ربع سکه راضی نبوده مادرشوهرم دعوا انداخته تو خونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کم نیار،از خداتم باشه،بگو باشه پس نمی‌ریم...بخدا خودش اولین نفر توی تالار حاضره،،میخواد اینجوری پول نده،تو حتما بگو باشه پس نمیریم....چقد دیوونه ای،،بخاطر این چیزا،اونم اقوام خودش،،اینحوری استرس داری دختر،از خداتم باشه بهونه نرفتن داده دستت

ب خیاط بگو پارچه رو بفروشه نرو تو هم مراسمولی با شوهرتم گرم نگیر

میبینی قشنگ مادرشوهرم برا برادرزادش ربع سکه که ۱۷ میلیونه رو میخاد ببره..

من حق ندارم یه لباس و یه ارایشگاه با قیمت ۱ونیم تومنی  برم.

بخدا لرزونترین ارایشگاه تو شهرمون یک و نیمه

میبینی قشنگ مادرشوهرم برا برادرزادش ربع سکه که ۱۷ میلیونه رو میخاد ببره..من حق ندارم یه لباس و یه ار ...

همیشه درطول سال برای خودت پس انداز داشته باش وقتی اخلاق شوهرتو میدونی

بیهیال

بخدا چیزی نشده ها نرو اگرم مادرشوهرت پرسید علتشو بگو

میبینی قشنگ مادرشوهرم برا برادرزادش ربع سکه که ۱۷ میلیونه رو میخاد ببره..من حق ندارم یه لباس و یه ار ...

دقیقا ماهم از پدرشوهرم پول طلب داریم ۲۰ میلیون باردارم شوهرم سر ی تومن باهام جنگ کرد ولی زورش میاد زنگ بزنه باباش بگه پولمو بده خداشاهده باباش الان محصول فروخته هر چی پول بود داده برادر شوهرم ماهم باید نگا کنیم

2810