2777
2789
عنوان

استرس زیادی دارم با شوهرم دیروز کلی دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 102 پست
میبینی قشنگ مادرشوهرم برا برادرزادش ربع سکه که ۱۷ میلیونه رو میخاد ببره..من حق ندارم یه لباس و یه ار ...

اولا برادرزاده مادرشوهرت نسبتش با تو خیلی دوره..من باشم اصلا نمیرم.. تازه از خداتم باشه شوهرت جنجال درست کرده فک فامیل خودشن تو هم محکم بگو به درک نریم مگه برام مهمه اصلا به یه ورم!!!!!

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما خودت پول داری 

خب پول میدادی برای خودت لباس میدوختی دیگه 

این همه جنگ اعصابم نداشتی خودت برای خودت خرج نمیکنی انتظار داری شوهر خرج کنه الان وقت تربیت شوهر نیست پولو بده لباس و بدوز 

مطمئن باش عروسی هم اول همه اونجاست 

گداست.بیشرفه.این عادتشه..تموم مراسمای خودمم با دعوا بود.زیر دست مادر گداش بزرگ شده

مادر گداش میخواد سکه بده که خانم متنفرم از مرد گدا صفت تو نباید هزار تومن خرج خودتو این زندگی کنی باید ازش بگیری حتی با دعوا تا عادت کنه اشتیاه کردی پارچه رو با پول خودت خریدی 

بابا ..میگم پول دارم.ولی خرج نمیکنم سر لج.چون این بیشرف نمیخاد پول بده منم خرج نمیکنم از پولم

اسی من کاملا حستو درک میکنم ومیدونم منظورت چیه،منم خودم ارث بهم رسیده و یه مقداری پول دارم،منم هروقت میخواستم برم خرید یا ارایشگاهی جایی شوهرم حتی اززبونش درنمیومدیه تعارف بزنه که پول داری،همیشه خدا بی پول بود ولی اگه کس دیگه ای پول میخواست اونوقت داشت بده،ادم زورش میاد مرد احساس مسوولیت نکنه،به هرحال زن پادشاه هم باشه،وظیفه مرد که خرجشو بده،میگن زن هرچی داره مال خودشه ولی مردهرچی داره مال هردوشونه،من حتی باورت نمیشه یه موقع هایی میشد یه برگ استامینوفن میخواست بخره میگفت کارتتوبده،منم ازحرصم حاطربود سردرد رو تحمل کنم،اما کارتموندم

یعنی مانتو شلوار مجلسی هم نداری بپوشی دیگه پس خریدعروسیت کم بوده همون کت و دامن یا کت و شلوار ولباس ...

یعنی بعضی هاتو یه راهکارای مسخره ای میدین یه حرفهای الکی و بیخودی میزنید آدم میمونه چی بگه آخه خانم محترم پارچه رو کی میخره ببره کجا بفروشه لباسی که تنگ شده و سایزت نیست ادنم لباس مجلسی و کدوم خیاطی میتونه سایزت کنه تو خرید عروسی که چند دست کت و دامن و مانتو شلوار مجلسی برمیداره 😑😑😑😑😑😑😑😑😑

عروسیای الان فقط جنگ اعصابه منم اخیرا یه عروسی داشتیم لباسم تقریبا ۷ تومن شد آرایشگاه با دخترم دو تو ...

باورت نیشه چندماه قبل برای عروسی برادرشوهرم لباس سیزده سال قبلمو پوشیدم؟شوهره هرچی گفت لباس بخر گفتم برای دوساعت به قول شما هفت هشت تومن نمیدم،ولی آرایشگاه رو رفتم

فقط بحث لباس الان و ربع سکه نیست

شما هی توی دلت تلنبار کردی الان سرباز کرده که تا این حد سر این موضوع اذیتی، ولی خودت اصلااااا پول خرج‌نکن

خودتو بیشتر اذیت نکن، اینجوری اذیت شی هم اون پول نداده هم‌ تو مریض شدی هم مادر شوهرت ربع سکه رو میبره

حداقل خودت مریض نشی و بیشتر حرص نخوری

همون نرین بهتره، فامیل خودت بود باز بیشتر جای حرص داشت 

چه کنیم دیگه خانوما اصولا تحت این فشارهای روحی قرار میگیرن ولی نباید سخت ترش کرد

ایشالله امروز یه خبر خوب بشنوی از یه جایی همه رو بشوره ببره ❤️

من دوتا بچه دارم آره خیاط ببری برات درست می‌کنه اندازه میشه بیخود شلوغش می‌کنی همه مردا همینن اینقدر ...

والا بخدا همه مردا اینجوری نیستن تو حالا شانست یه شوهر گدا گیرت افتاده فکر میکنی تمام مردای عالم اینجوری ان 

من دوتا بچه دارم آره خیاط ببری برات درست می‌کنه اندازه میشه بیخود شلوغش می‌کنی همه مردا همینن اینقدر ...

کی گفته همه همینن؟؟؟

بیا من صد نفر نشونت بدم اینطور نیستن 

اگه دور برت ندیدی دلیل نمیشه همه اینجوری باشن که

مارشوهرمو ببینه میخاد ربع سکه کادو ببره برای برادرزادش.اونوقت تو خونه من دعواست سر چوس تومن پول.اینا ...

سلام عزیزم 

ببین شوهرت دستش خالیه چون زیر پرچم پدرشه و نمیتونه به پدرش حرفی بزنه بازم چون پدرشه و روش نمیشه 

این اشتباه پدرشوهرته که اینقد دست شوهرتو خالی میذاره

احتمالا سرمایه مال پدره هست 

از طرفی شما شوهرتو تحت فشار میذاری و باهاش دعوا و بحث میکنی و باور کن نتیجه ی عکس میگیری هرچی شوهرتو سرزنش کنی اون بیشتر خودشو میبازه و بیشتر اعتمادبنفسش را از دست میده و تنها کسی که باهاش راحته و میتونه عقده هاشو سرش خالی کنه تویی

از رفتار شوهرت مشخصه اعتمادبنفس نداره و بازهم مشخصه که احترامی بینتون نیست و معلومه نتونستی شوهرتو تو مشتت بگیری 

ببین گلم شمشیر زن محبتشه که هیچوقت دعوا و بحث و قهر به اندازه ی محبت بُرَنده نیست 

تو باید به شوهرت اقتدار بدی 

باید عزت نفس بدی 

باید جوری رفتارکنی که تو رو یه زن فهمیده و باکمالات بشناسه نه یه زن غرغروی لجباز قهرو و دعوایی 

که تا تقی به توقی میخوره میشینه زار میزنه

هیچوقت عشقم و نفسم و عزیزم و فداتشم و قربونت برم از دهنت نیوفته 

بهش بگو فداتشم تو‌دلت نمیخاد من بهترین باشم؟من خانوم توام هرجور باشم افتخار یا سرافکندگی توام مگه منو تو فرق داریم؟منم دلم میخاد تو بهترین باشی 

اصلا ارزش نداره حال خوبمونو بخاطر دوریال پول خراب کنیم 

حیفه لحظه هامون نیست بادعوا بگذره؟الان عروسیه باید شادی کنیم و با شادی کارای عروسی را کنیم نه که اینجا بحث کنیم و حالمون رو بد کنیم و نریم عروسی 

نمیگی فامیلت ازت ناراحت بشن که میگی نریم عروسی؟

بگو ببین مامانت چقد راحت خرج میکنه 

چقد بابات هواشو داره؟توام بچه ی همون بابایی پس توام یکم هوای منو داشته باش منکه تو این خونه جز تو کسی را ندارم یه دختر بی پناهم که همه پناهم تویی

ببین گلم سیاست داشته باش قهر و بدخلقی که چیزی را درست نمیکنه

به مغازه دار گفت عروسی ۲۰تومن  درمیاد بگو توکه اینقد دست و دلباز و مهربونی ۲۰تومن که هیچی ۱۰۰تومنم بود خرجم میکردی🥰

ببین داری بهش اقتدار میدی میفهمی؟یعنی تو‌مرد منی و هوامو‌داری

شاخ تو جیبش کن همیشه 

موفق باشی گلم

یعنی بعضی هاتو یه راهکارای مسخره ای میدین یه حرفهای الکی و بیخودی میزنید آدم میمونه چی بگه آخه خانم ...

حرف من مسخره هست ولی نظر شما درست ومودبانه هست 

من خودم مدرک خیاطی دارم اگر طرف وارد باشه لباس رو راحت سایز می‌کنه 

پارچه رو هم پارچه فروش برمیداره یا همون خیاط مشتری داره که بهش بفروشه البته به قیمت کمتر میخرن تهش مشکل مالی که استارتر نداره همین رو می‌تونه بدوزه ونگر داره بعدا استفاده کنه و بره بیرونم مانتو و شلوار مجلسی بخره شوهرش اگه خسیس بود که الان پول این کارا رو هم نداشت 

بعد نمی‌دونم ما که رسم داشتیم پارچه کاور دامنی تو همون شب بله برون میارن میدوزن برای خرید عروسی هم لباس مجلسی و بیرونی چن دست برمیدارن دیگه اگه کسی از اول دعوا کنه برات نخره مشکل داره خسیس هست از اول دیدی انتخاب کردی دیگه طرف رو یا خوش بینانه پول نداشته نکرده پذیرفتی زنش شدی تو کل زندگی هم ازین خرجا نمیکنه

بعدم هر کس با توجه به طرز فکر وزندکی خودش نظر میده من خودم برای فامیل شوهر ازین خرجا نمیکنم سر این چیزا هم لج ودعوا نمیکنم کسی با شما نبود که بیای جواب بدی توهین بکنی 

والا بخدا همه مردا اینجوری نیستن تو حالا شانست یه شوهر گدا گیرت افتاده فکر میکنی تمام مردای عالم این ...

من اینجور نظر ندادم برو دوباره بخون گفتم مردا این چیزا براشون مهم نیست واکثرا اینجور خرج نمیکنن مگه اینکه وضعشون خوب باشه یا خانم خودش شاغل باشه 

حالا کی به کیه شما هم کسی ندیده نمیشناست یه پز زیر پوستی بیا 

والا بخدا همه مردا اینجوری نیستن تو حالا شانست یه شوهر گدا گیرت افتاده فکر میکنی تمام مردای عالم این ...

حالا برای شمام خیلی ولخرج نیست که 

وگرنه با دوتا شکم زایمان نباید به فکر ویرایشگر لباس باشی اصلا

.

2810