2777
2789
عنوان

استرس زیادی دارم با شوهرم دیروز کلی دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 102 پست
همیشه درطول سال برای خودت پس انداز داشته باش وقتی اخلاق شوهرتو میدونیبیهیالبخدا چیزی نشده ها نرو اگر ...

عزیزم الان بحث پس انداز خودم نیسته.

بحث بی لیاقتی و بی شرفی شوهرمه.بحث خساستشه

اولا که اون باید مظطرب باشه فامیلای اون هستن دوما که عصبیه و دوتایی ناراحتین طبیعیه اینجور چیزا باهاش حرف نزن تحویلش نگیر بلکم اروم بشین دوتایی.سوما که به مادرشوهرت نباید میگفتی چون راه دخالت باز میشه به زندگیت چهارما که مسئله خیلی مهمی نبوده که دعوا شده اول باید باشوهرت مشورت میکردی بعد پارچه میخریدی پنجما که اکثر اقایون اینجوری هستند باید بازبون اول رامشون کنی یک چندروزی تخویلشون بگیری بعد کم کم حرفشو بکشی وسط .

پ ن :۱۴ ساله ازدواج کردم واینارو تجربی فهمیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا که اون باید مظطرب باشه فامیلای اون هستن دوما که عصبیه و دوتایی ناراحتین طبیعیه اینجور چیزا باها ...

عزیزم شوهر بی شرفم گفت بریم پارچه بخر‌...

اونجا هم به پارچه فروشه چوسی میومد..ارهههه یه عروسی بیست میلیون برا ادم خرج برمیداره ..پارچه فروشم گفت والله الان ۲۰ تومن خوبه برا عروسی..الان لباس و ارایشگاه خانما کلی پولشه.

خلاصههههه هی چوسی میومد.

ولی موقع حساب کتاب کارتمو داد یواشکیم ازم پرسید رمزش چنده ...

لباستوبده خیاط حرص هم نخورنوبت آرایشگاه بگیربعدلباست آماده شدپول ندادبروسراغ پدرشوهرت اصلاهم بحث نکن  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
لباستوبده خیاط حرص هم نخورنوبت آرایشگاه بگیربعدلباست آماده شدپول ندادبروسراغ پدرشوهرت اصلاهم بحث نکن

دیگه این گفت به هیچ وجه نمیریم‌..

درضمن قیامت درست میکنه به پدرش بگم پول بده‌در ضمن اونم نمیده.

اونم یکی مثل شوهر الدنگم

دیگه این گفت به هیچ وجه نمیریم‌..درضمن قیامت درست میکنه به پدرش بگم پول بده‌در ضمن اونم نمیده.اونم ی ...

الکی میگه زودترازهمه اونجاست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم الان بحث پس انداز خودم نیسته.بحث بی لیاقتی و بی شرفی شوهرمه.بحث خساستشه

اتفاقا دقیقا بحث خساست شوهر و پس انداز شماست

ببین منی هم که شوهرم خسیس نیست و مشکلی نداره و اتفاقا خودمم یا لباس به خیاط میدم یا کلا اهل لباسم بیشتر سعی میکنم در مواقع خلوتی و سرصبر یکی دو ذست لباس برای مهمونی داشته باشم که اگر یهو همچین چیزی پیش اومد هم به خیاط فشار نیارم که عجله کنه و هم اینکه تو اون شرایط شاید ادم واقعا دستش تنگ باشه و نتونه چیزی یخره.... پس حداقل یه هزینه جلو میفتم اینجوری فشار هم نمیاد هم دوتومن پول پارچه هم یه تومن خیاط هم یک و نیم ارایشگاه هم کادو....

2810