2777
2789
عنوان

حستون نسبت به بچه برادر یا خواهرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 23 پست
میدونی اون بچه خصلتش هر چی باشهخالش باشی حس میکنی مامانشیعمش باشی اصلا حس میکنی یه تیکه از وجود توعه ...

من هنوز عمه نشدم اما احساس میکنم اگه میشدم عاشقش. میشدم چون داداشم خیلی مهربون و دوسداشتنیه 🥰🥰ولی داداشم هیچوقت نمیتونه ازدولج کنه💔

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم دقیقاااا هیچ حسی به بچه دیگران ندارم وقتی هم رو مخ باشن دوس دارم یه بشکون بگیرم ازشون ولی خب ن ...

آی گفتی👌😂

بچه ها موجودات رو مخی هستن🤦‍♀️مخصوصا اگه بد تربیت بشن

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
اره دیگ ذات از بچگی نهادینه میشه حسوده اسباب بازی هاشو نمیده نمیزاره به داداشش نزدیک بشیم الکی به در ...

عیب ندارع تو.دوسشداشته باش یا نشون بده دوسشداری

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

چون احتمالا تو سن کم یا حالا زیاد بخاطرش تحقیر شدی بنظر من چون منم از بچه کوچیک داداشم همین حسو دارم اونم بچه تر بودم بخاطر اینک نتونستم تا مغازع سالم ببرمش با دوچرخه و افتاد زمینو دهنش خون اومد کلی از داداشمو زن داداشم حرف شنفتمو کلا تحقیر شدم ازونجا بعد یه حس عقدع و لج نسبت ب این دارم ولی خب دلمم نمیاد بزنمش