2777
2789
عنوان

برا کیف روز زایمان چی ببرم مینویسم شما تکمیلش کنید مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا عرق کاسنی بخر روزی حداقل نصف لیوان بخور

چیپس پفک خربزه چیزای گرم نخور فقط سردی جات یکم عرق ببر بیمارستان همونجا با پنبه رو صورت و بدنش عرق بزنید آوردید خونه بشوریدش بعد یه فنجون عرق رو شکم پا بریزید یعنی بعد هربار شستشو اینکار کن زیاد از حد جای بچه رو گرم نگهندار دیدی داره زرد میشه برو حجامت زردی نوزاد 

من دخترم دنیا اومدنی یا زردی نداشت یا کم بود دوماه قبل عرق میخوردم تا روز زایمان بچه اومد خونه روزی چندبار بدنش عرق میزدم جا بچه رو خنک کردم و بردم حجامت دوسه روز بعد زردی تموم شد 

حواست به تغذیت باشه حتی بعد زایمان کاچی هم خوردی چون شدید گرمه عرق کاسنی بخور سبزی خرفه اگه هست تو پوشک بچه بزار هربار ک شستی چندتا دونه بزار طبع خنکی داره ما بچه ای ک زردی داره میزاریم وسط کلی سبزی خرفه خودم نزاشتم ولی بااون سه قلم کار مخصوصا حجامت آب رو آتیشه نترسی هااا من بچه چهار پنج روزه بغل خودم بود گوشش چندتا تیغ ریز زدن دخترم حتی متوجه نشد بارها با چشم خودم دیدم بچه دوسه روزه زدن براش حتی از خواب بلند نشد 

دست دوستم سبکه شماهم جای خوب ببر 

اگه لیمو شیرین هس لیمو شیرین زیاد بخور 

ممنون گفتی گلم باش ساده میگیرم

به نظرم اصلا ش ورت یکبار مصرف نبر من بردم اصلا از پام بالا نمی‌رفت کلا یه جوری بود همون ش ورت های خودت میپوشی دوتا ببر 

پوشک بزرگ هم نبر حتما نوار بهداشتی سایز بزرگ ببر تافته عالی هست

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

استارتر مهربون میشه تو این لحظه های قشنگ دعا کنی خدا یه روزی این حس و حال تو رو نصیب منم کنه؟ 

خیلی دلم گرفته خیلی وقته منتظر بچه هستم😭

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
استارتر مهربون میشه تو این لحظه های قشنگ دعا کنی خدا یه روزی این حس و حال تو رو نصیب منم کنه؟ خیلی د ...

گلم ان شاءالله خدا دامنتو سبز کنه و انتظارت تموم بشه❤️❤️

به جای پد بهداشتی معمولی اگه ازون مدلای شورتی ببری خیلی بهتره. اگه خواستی همون پد با لباس زیر یک بار مصرف استفاده کنی به جای اون یه بار مصرفای معمولی که خیلی سبک هستن سرجی فیکس ببر. ترجیحا سرجی فیکس پادار. خرما و کمپوت آناناس هم ببر. چند مدل آبمیوه شفاف هم ببر. مثل آب سیب.