2777
2789
عنوان

دخترا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه در خواستم رو قبول کنید راجی یکی از تاپیک هاتونه فوریه

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

بنظرم بواسیر نیست عزیزمدکتر برو تشخیص میده گلمان‌شاءالله ک خیره چیز خاصی نیست نگران نباش

عزیزم رفتم‌گفت بواسیره، بهم گف برو جراح عمومی! اون قسمتی ک گفتم بین واژن ومقعدمه، درواقع همون قسمت بیرون زدگی داره! اون بیرون زدگی رو بادارو خوب میشه،؟؟؟؟ دکتر گفت شاید نیاز ب جراحی باشه! 

من الان دیشب، سرکه سیب زدم، کلا خوب شده، ب جز اون قسمتی ک بیرون زدگی داره ، اون یکم جمع شده!  بنظرت ادامه بدم جمع میشه؟؟ 

میترسم حتی اگه داروام مصرف کنم اون بیرون زدگی برای همیشه باشه

عزیزم رفتم‌گفت بواسیره، بهم گف برو جراح عمومی! اون قسمتی ک گفتم بین واژن ومقعدمه، درواقع همون قسمت ب ...

عزیزم حتما جراح عمومی رو برو 

واقعا نمیدونم میترسم بگم ادامه بده و دکتر نرو بدتر شه

اگر دکتر بری قطعی تشخیص میده

البته فکر نکنم خیلی اوضاع وخیم باشه که نیاز ب جراحی باشه! 

حتما دکتر جراح برو تا تشخیص قطعی برات بده

امیدوارم اصلا عمل نیاز نداشته باشی

عزیزم حتما جراح عمومی رو برو واقعا نمیدونم میترسم بگم ادامه بده و دکتر نرو بدتر شهاگر دکتر بری قطعی ...

شنبه وقت دارم، ب نظرت اون بیرون زدگی خوب میشه؟؟؟ بادارو واینا؟؟؟ 😢😢 یانه تاابد میمونه؟ 

شنبه وقت دارم، ب نظرت اون بیرون زدگی خوب میشه؟؟؟ بادارو واینا؟؟؟ 😢😢 یانه تاابد میمونه؟

والا دکتر ب من گفت اگر گرید یک ودو باشه اره با دارو برطرف میشه جمع میشه

یه پماد هست رکتول برا بیرون زدگی هستش احتمالا بهت بده جمعش میکنه

توکل ب خدا

چیزی نیست ان‌شاءالله خوب میشی نگران نباش عزیزم

والا دکتر ب من گفت اگر گرید یک ودو باشه اره با دارو برطرف میشه جمع میشهیه پماد هست رکتول برا بیرون ز ...

خدا ازدهنت بشنوه😭اگ خوب شم تااخر عمر دعای خیر میکنمت😭😭