2777
2789
عنوان

از شدت درد بیدار شدم کمکم کنید

177 بازدید | 35 پست

خانوما من ۴ ماه پیش بالای گوشمو سوراخ کردم خوب شده بودن اما کامل نه!

دیروز داشتم لباس میپوشیدم عجله داشتم یهو گیر کرد به گوشواره 

کشیده شد گوشم  بدججججور گیر کرد و کشیده شدالان خیلی درد میکنه و هم جلو و پشت گوشم اندازه یک نقطه گرد شده و خیلی خیلی درد میکنه چیکار کنم بدجور درد میکنه😭😭تا الان از سر شب درد میکرد وقتی به بالش میخوره میمیرم و زنده میشم

وای چقد بد مسکن بخور و الکل بزن عفونت نکنه.فردا برو دکتر حتما.منم میخوام اون قسمت گوشمو سوراخ کنم پس یعنی نکنم؟؟؟

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر چیزی. داخل گوشت هست درش بیار منم همینحوری شدم در نیاوردم به اندازه یه دونه نخود پشت گوشم ورم کرد و عفونت کرد درش اوردم بعد از یک ماه عفونته تخلیه شد الان سوراخ گوشم بسته شده ولی ارومم 

وای چقد بد مسکن بخور و الکل بزن عفونت نکنه.فردا برو دکتر حتما.منم میخوام اون قسمت گوشمو سوراخ کنم پس ...

خوب شده بودن اونیکیش اصلا درد نداره اینو خودم جر دادمش😭😭😭

2810