2777
2789
عنوان

از شدت درد بیدار شدم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 35 پست

چندوقته سوراخ کردی؟ واسه من تا دو هفته درد داشت

سعی میکردم صاف بخوابم

به گوشم الکل میزدم تمیز بمونه

بعدش وازلین میزدم چرب و نرم بشه و دردش کم میشد

گوشواره رو تو گوشم میچرخوندم تا نچسبه

بار سوم گوشواره اذیت میکرد درآوردم نخ انداختم

تا زخم و دردش خوب بشه نخ بود؛ بعدا گوشواره انداختم

من خودم تو خونه سوراخ کرده بودم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی که رفتی گوشت سوراخ کنی دکتر یه پمادی قطره ی چیزی نداد بهت بزنی؟. برای زخم ؟ چون من دوسال پیش رف ...

چرا  داد پماد تتراسایکلین داد بزنم بهش؟؟؟؟ 

آخه روش نوشته یک ماه بعد از باز شدن درش باید بریزیم دور 

الانم گوشم داره میترکه.

چندوقته سوراخ کردی؟ واسه من تا دو هفته درد داشتسعی میکردم صاف بخوابمبه گوشم الکل میزدم تمیز بمونهبعد ...

گوشم ۴ ماهه سوراخ کردم خوب شده بودن بخدا تا اینکه دیروز جررررررش دادم 

گوشواره هم طلاست یه حالت اره ای داره بقران پدر گوشمو درآورد 😭😭😭😭

گوشم ۴ ماهه سوراخ کردم خوب شده بودن بخدا تا اینکه دیروز جررررررش دادم گوشواره هم طلاست یه حالت اره ا ...

آخ آخ😢 بنظرم گوشواره رو دربیار

گوشتو با روغن یا وازلین چرب کن

چند روز آزاد بمونه و بهش برسی

بعدش گواشواره بزاری

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من تازه گوشمو سوراخ کرده بودم

با ذوق عین ندید بدیدا فوری رفتم گوشواره بخیه ای انداختم

حالا هی زنجیرش جابجا میشد زخمشو تحریک میکرد

تا اینکه دردش شدید شد. باید یه عالمه زنجیرو میکشیدم

تا کامل از گوشم دربیاد. یعنی اشکم داشت درمیومد😂

نمیخوام بسته شه اخههه🥲🥲🥲🥲🥲چ کنمممممم

چند روزه که بسته نمیشه آخه

امشب که درد داری دربیار و چربش کن

اگه میترسی بسته بشه فردا نخ بنداز

من تازه گوشمو سوراخ کرده بودمبا ذوق عین ندید بدیدا فوری رفتم گوشواره بخیه ای انداختمحالا هی زنجیرش ج ...

یعنی به گه خوردن افتادم ابن چه گهی بود خوردم اخه؟؟؟؟ اههههه

بعد سوراخش بسته نشه یه وقت 😭😭😭گوشواره اش پشتش یه حالت اره ای داره اصلا نمیشه به گوشم دست زد چیکار ...

نه بسته نمیشه بعد چند روز. نگران نباش. احتمالا به نوع گوشواره ت حساس بودی. با الکل ضدعفونی کن گوش واره تو و حدالامکان نقره استفاده کن استیل و.. اگر زنگ بزنن داغون میکنه گوش و.  یا ازینایی ک میخش نقره است

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
2810