2777
2789
عنوان

از شدت درد بیدار شدم کمکم کنید

177 بازدید | 35 پست

خانوما من ۴ ماه پیش بالای گوشمو سوراخ کردم خوب شده بودن اما کامل نه!

دیروز داشتم لباس میپوشیدم عجله داشتم یهو گیر کرد به گوشواره 

کشیده شد گوشم  بدججججور گیر کرد و کشیده شدالان خیلی درد میکنه و هم جلو و پشت گوشم اندازه یک نقطه گرد شده و خیلی خیلی درد میکنه چیکار کنم بدجور درد میکنه😭😭تا الان از سر شب درد میکرد وقتی به بالش میخوره میمیرم و زنده میشم

وای چقد بد مسکن بخور و الکل بزن عفونت نکنه.فردا برو دکتر حتما.منم میخوام اون قسمت گوشمو سوراخ کنم پس یعنی نکنم؟؟؟

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر چیزی. داخل گوشت هست درش بیار منم همینحوری شدم در نیاوردم به اندازه یه دونه نخود پشت گوشم ورم کرد و عفونت کرد درش اوردم بعد از یک ماه عفونته تخلیه شد الان سوراخ گوشم بسته شده ولی ارومم 

وای چقد بد مسکن بخور و الکل بزن عفونت نکنه.فردا برو دکتر حتما.منم میخوام اون قسمت گوشمو سوراخ کنم پس ...

خوب شده بودن اونیکیش اصلا درد نداره اینو خودم جر دادمش😭😭😭

2810