2777
2789

سلام حالم خیلی خرابه امیدوارم ی عاقل حالمو خوب کنه من وقتی بچه اولمو باردار بودم متوجه خیانت شوهرم شدم و بخاطر بچه بخشیدم بعد دیگه خیانت ندیم و بعد با سهل انگاری بچه دومو باردارشادم از اومدن دومی زیاد ناراضی نبودم ....ولی سومیو باوجود جلوگیری وقتی بیبی چکم مثبت شد واقا حالم داغون شد چون همون اولش فهمیدم کلی زعفرون و دمنوش خوردم همه کار کردم ولی نشد خواستم برم دکتر سقط کنم شوهرمو مادرم نزاشتن گفتن عواقب بدتری داری ازداروخونه قرص میخواستم گفتن غیرقانونیه نمیتونیم بدیم همش میگفتن نکن گناهه خدا قهرش میگیره سر اون دوتای دیگ بلا میاد زندگی پس از زندگی هم امسال فقط از اونایی که سقط عمدی کردن صحبت میکرد و منم دیگه کلا بیخیال سقط شدم ولی تا لحظه اخر از خدا میخواستم دنیا نیاد ب خودمو و بچه بخاطر شرایط رحم کنه کارم شده بود گریه تا بچه ب دنیا اومد الان حال روحیم خیلی داغون تره دوماه از زایمانه میگذره بدتر شدم خودمون کلا دوتا بچه ایم شوهرمم فقط ی خواهر داره و کلا ی خونه و ی ماشین داریم ک حقوق شوهرم ب زور میشه 30تومن واقا دارم داغون میشم حس میکنم بچه هام بدبخت شدن همش میگم کاش نازا بود اصلا بچه ای نداشتم با این زندگی اصلا این بچه رو دوس ندارم از شوهرمم ب شدت متنفرشدم نمیتونم تحملش کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم شرایط مالیتون زیاد بقرنج نیست 

اگه شوهرت به فکر شغل دوم باشه هم درآمدتون بیشتر میشه هم فکرش مشغول میشه و سمت خیانت نمیره 

به نظرم خودت و روحیه آت و قوی کن و برچسب به زندگی

خدا هم کمکت می کنه  

خونه ماشین داری سی تومن رو‌ مدیریت کنی برای ایندشونم میتونی پس انداز کنی الان شوهرت رو هم مجبور کن تو کار بچه ها مسئولیت قبول کنه همه چیز رو‌دوش شما نباشه بچه ها مال هر دو تا تونه فقط مال شما نیست کم کم بهنر میشه حالت