2777
2789
عنوان

همش حرف ازدواج میزنه😐

202 بازدید | 31 پست

یکی باهاش اشنا شدم چند ماهی هست نزدیک ۲.۳ ماه

خیلی زود تصمیم به ازدواج گرفته و کلا حرف ازدواج میزنه

بنظزتون چیکار کنم

پسر خوبیه از هر لحاظ

ولی من ۱۹ سالمه هنوز زوده 

هنوز همو نمیشناسیم

چرا انقدر ازدواجیه

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حبیبه؟

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

شایدم میخواد با این حرفا و اینکه بگه من قصدم ازدواجه و ما آخرش مال هم میشیم و اینا،گولت بزنه و ….حواستو خیلی جمع کن گول این حرفاشو نخور دوره زمونه‌ی خیلی بدی شده آدم قابل اعتماد و ذات خوب کم پیدا میشه.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
شایدم میخواد با این حرفا و اینکه بگه من قصدم ازدواجه و ما آخرش مال هم میشیم و اینا،گولت بزنه و ….حوا ...

من خودم از عمد بحثو میبرم اون سمتا 

اصلا هیچی نمیگه خیلی با ادبه 

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

حبیبه؟

احتمالا

پسره چند سالشه

۳۰

به نظر می‌رسه که این پسری که باهاش آشنا شدی خیلی جدیه و فکر می‌کنه که ازدواج راهیه برای پیشرفت و شکل دادن به رابطه. ولی خب، با توجه به این که تو ۱۹ ساله‌ای و هنوز حس می‌کنی برای این تصمیم خیلی زوده، طبیعی هست که بخوای بیشتر همدیگه رو بشناسید و زمان بیشتری برای فهمیدن شخصیت‌ها و خواسته‌هایتون داشته باشید.

اول از همه، مهم اینه که به احساسات و تصمیمات خودت احترام بذاری. خیلی خوبه که این را در نظر بگیری که رابطه‌ها به زمان نیاز دارن تا کامل بشن. ممکنه برای او موضوع ازدواج اهمیت زیادی داشته باشه، ولی این ممکنه برای تو خیلی زود باشه و نیاز به بررسی بیشتر داری.

اگر احساس می‌کنی که هنوز آمادگی این مرحله رو نداری یا می‌خواهی بیشتر در مورد همدیگه بدونید، می‌تونی با او خیلی شفاف صحبت کنی. بهش بگو که به رابطه‌تون ارزش می‌دی، ولی هنوز نیاز به زمان داری و شاید نیاز هست که بیشتر از همدیگه بشناسید تا تصمیم بهتری بگیرید. این که در رابطه شفاف و صادق باشی، مهمه.

به هر حال، هر تصمیمی که می‌گیری باید برای خودت راحت و منطقی باشه. به حرف‌های دل خودت گوش بده و اگر نیاز به زمان بیشتر برای شناخت بهتر داری، حتما از این فرصت استفاده کن.

به نظر می‌رسه که این پسری که باهاش آشنا شدی خیلی جدیه و فکر می‌کنه که ازدواج راهیه برای پیشرفت و شکل ...

ممنون از اینکه این همه کمک کردی

بنظرت بزارم بیاد خواستگاری اول؟ بعد بهش بگم که تایم بیشتری باهم باشیم تا بشناسیم همو

یاخدا خوش اشتهام هستین

من یا اون😂

فاصله سنی زیاده اون سن ازدواجش هست اما تو نه

اره دقیقا مشکل منم همینه

ممنون از اینکه این همه کمک کردیبنظرت بزارم بیاد خواستگاری اول؟ بعد بهش بگم که تایم بیشتری باهم باشیم ...

خواهش می‌کنم! خوشحالم که تونستم کمکت کنم.

در مورد اینکه آیا باید بگذاری بیاد خواستگاری یا نه، به نظرم اگه احساس می‌کنی که اون پسر واقعا جدیه و شما هنوز هم فرصت دارید تا بهتر همدیگه رو بشناسید، می‌تونی از این فرصت برای صحبت‌های بیشتر و به اشتراک گذاشتن احساسات و دغدغه‌هات استفاده کنی.

شاید بهتر باشه که اول باهاش خیلی راحت و صادقانه صحبت کنی و بگی که برای تو هنوز زمان لازم هست تا بهتر همدیگه رو بشناسید و به نتیجه‌گیری درست برسید. به این ترتیب می‌تونی تایید کنی که به رابطه اهمیت می‌دی، ولی هنوز نیاز به زمان داری.

اگر قرار باشه که خواستگاری بیاد، می‌تونی با احترام و آرامش بهش بگی که هنوز احساس می‌کنی زمان برای تصمیم‌گیری بیشتر و شناختن یکدیگر ضروریه و می‌خواهی در آینده بعد از شناخت بیشتر، درباره ازدواج صحبت کنید. این کار باعث میشه که هم شما احساس راحتی داشته باشید و هم او متوجه بشه که شما جدیت و احترام به تصمیمات رو در نظر دارید.

در نهایت، کلیدش اینه که صادقانه و با دقت به احساسات خودت گوش بدی و تصمیمی بگیری که برای تو بهترین باشه.

2810