2777
2789

دارم میمیرم  بمیرم براشون تازه سالگرد اول ازدواجشون بود ، تو جاده تصادف کردن فوت شدن 

وای وقتی که جیق داد مادره رو شنیدیم  دیونه شد 

الان من هیچ جوره نمیتونم بخوابم خیلی حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک چیزی خیلی برام ثابت شد هیج وقت توی همچین شرایطی دلتون خیییلی نسوزه چون نقطه صعف دست دنیا می دین خدا می گه یعنی تو دلسوز تر از منی توی همچین شرایطی فقط باید گفت سبحان الله وطلب صبر کرد همین خدا رحمتشون کنه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

واقعه مرگ که ناراحت کننده نیست ولی بازمونده ها اذیت میشن از غم دلتنگی و از دست دادن خدا بهشون صبر بده واقعا خیلی سخته 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
یک چیزی خیلی برام ثابت شد هیج وقت توی همچین شرایطی دلتون خیییلی نسوزه چون نقطه صعف دست دنیا می دین خ ...

دست خودم نیست فشارمم رفت بالا نمیتونستم رو پا خودم بایستم خیلی بد بود امیدوارم سر هیشکی نیاد

یک چیزی خیلی برام ثابت شد هیج وقت توی همچین شرایطی دلتون خیییلی نسوزه چون نقطه صعف دست دنیا می دین خ ...

کل حرفت رو قبول دارم که میگی نقطه ضعف دست دنیا میدی اما بقیه ش که گفتی خدا از همه دلسوزتره خنده دار و در تناقض با معنای دلسوزی بود به نظرم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
2810