2777
2789
عنوان

از بعضی کارهای شوهرم مستاصل شدم 🙂‍↔️😏چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 35 پست
همیشه ک مقدور نیست برم برمم مشکل پیش میاد عین بچه ها اون سبد پر میکنه من خالی

سعی کن خودت تنها بری خرید سر چیزای کوچولو ناراحتی پیش نیارید حیف دلتون هست سر این چیزا از هم دورش کنید حالا یکی دوبارم اقا زیادی خرید کرد بدین ب یکی ک نیاز داره 

دونه دونه بذارشون تو پلاستیک فریزر که کثیف نشه بذار زیر تختچیزایی که تاریخ مصرف ندارن حساس نباش رو چ ...

باکس های تخت همه پر هستن 😁کلا خونه ما جای خالی نداره 

به امید روزهای خوش 💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خیلی اذیت میشی مجبورا خودت هم باید  باهاش بری

اون وقتی هم که به هیچ عنوان نمیتونی همراهیش کنی ،تاکید کن تو تعداد و مقدار وسایلی که میخوای

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خدا سایشو بالاسرت نگه داره،کمی قدر شناس باشیم،گاهی واقعا دلم برای مردا میسوزه ....

اصراف میکنه الان سع تا نایلون پیاز دارم تو خونه که میگنده باید بندازم دور 

به امید روزهای خوش 💝

اگه خیلی اذیت میشی مجبورا خودت هم باید باهاش بریاون وقتی هم که به هیچ عنوان نمیتونی همراهیش کنی ،تا ...

تقریبا دوساله باهم فروشگاه مواد غذایی نرفتیم اون سبد پر میکنه من خالی فکر کن سوسیس گوشت سوسیس مرغ سوسیس پنیری سوسیس دودی برمی‌داره من بزارم زمین ناراحت میشه کنسرو قیمه با ماهی میخره 

سع تا ماست میوه ای برمی‌داره 

اوایل ازدواج ی باکس تن ماهی خریده بود هرکس میومد یکی میدادم می‌برد 😂

به امید روزهای خوش 💝

شغلش چیه، درآمدش چطوره؟خرجای دیگه مربوط بخودت رو زیاد کن، تا نره مثلا طلا اینا زیاد بگیر

شغلش آزاد درآمدش خوبه متغیر یکماه 10 تومن یکماه 15 یکماه 100 تومن 

خرج زیاد میکنم لباس و دکتر و روتین و... طلا و سکه‌هم زیاد میخرم اما ایشون کار خودش میکنه حتی 500 هزار تومن تو کارت باشه 

به امید روزهای خوش 💝

شوهرم منم همینه منم اون اوایل خیلی غر میزدم ،مثلا چیزایی میخرید که هیشکی دوست نداشت میموندن خراب می شدن ،  یا زیاد میخرید می‌دادیم به این و اون ، نیمه پر لیوان رو ببین خوبیش اینه این جور مردا خسیس نیستن ، تازه ما وضع مالیمون هم خیلی خوب نیست

حالا کمتر شده ولی بازم یه وقتایی تکرار میکنه 

هعیی عزیزم  

تجربه زندگی با مرد خسیس  رو خداروشکر نداری وگرنه  خداتو شکر میکردی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
خونمون کوچیکه وسایل زیاد کوچیک ترین وسیله اضافی نظم خونه خراب میکنه

خونتون چند متره؟ منم این مشکلو دارم. اضافی هارو گذاشتم پشت پرده اتاق خواب

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

وا😑😑😑😑مشکل شما ارزوی بقیه س 

اگر انباری داری مرتب قفسه بندی کنید بذارین اونجا اضافه ها رو 

چطور مصرف دستمال ندارین؟ من هفته ای ۲تا شاید بیشتر استفاده میکنم 

❤️❤️❤️

باز دستش درد نکنه زیاد میخره ، کم نمیخره 

یه جا پیدا کن اضافه ها رو بچین اونجا ... انباری ، کمد یا یکی از کشو های کابینت بزار

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹
اصراف میکنه الان سع تا نایلون پیاز دارم تو خونه که میگنده باید بندازم دور

سرخ کن بزار فریزر

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2810