2777
2789
عنوان

چجوری بهشون ثابت کنم هم اتاقیم اسکیزوفرنیکه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 32 پست
من جات بودم بدون اینکه حرفی بزنم میرم شوفاژ رو کم میکنم واگه ادامه داد باهاش یه دعوای درست و حسابی ...

ببین میترسم ازش 

الان اتاق تاریکه اینم تخت پایینه 

بخدا میترسم وقتی از تخت میام بالا مچ پامو بگیره بکشه 

ازش بعید نیس

برو هرجور شده اعتراضتو به یه مسئولی برسون. محاله اتاق خالی نباشه حتما جا هست باید خیلی اصرار کنی. چر ...

من خودم اضطراب دارم 

جمعیت اضطرابمو زیاد میکنه 

خیر سرم اومدم دونفره یکم آرامش داشته باشم 

اونم زکی 

باور کن وقتی هذیوناشو شروع میکنه تپش قلب میگیرم حالم بد میشه دهنم خشک میشه ولی جرات ندارم حتی از تخت برم پایین آب بخورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین میترسم ازش الان اتاق تاریکه اینم تخت پایینه بخدا میترسم وقتی از تخت میام بالا مچ پامو بگیره بکش ...

یادداشت یعنی تا این حد 

پس درگیر نشی باهاش بهتره 

برو تو نمازخونه  یا اتاق تلوزیون کل وسایلاتو بردار برو اگر مسئولی اعتراض کرد بگو یا اتاق بدین بهم یا همینجا میمونم دختر خودتم بود با یه بیمار روانی میزاشتیش تو یه اتاق  فک کن من دخترتم باید امنیت جانی و روحی داشته باشم یا نه 

یادداشت یعنی تا این حد پس درگیر نشی باهاش بهتره برو تو نمازخونه یا اتاق تلوزیون کل وسایلاتو بردار ب ...

ببین تا حالا پرخاش نداشته 

ولی آدم وقتی توهم میزنه همه ازش برمیاد 

خیلی ترسناکه وقتی هذیون میگه خیییلی 

شبیه فیلم ترسناکاست 

آخه نمازخونه برم تا کی 

اسی تو چند وقت پیشم همین تاپیکو زدی ، از اون موقع تا الان به جز این پچ پچ ها علامت دیگه یا رفتار عجیب دیگه ای نداشته؟ اگه کار خاص دیگه ای نمی کنه و بی آزاره به نظرم بی خیال شو این ترم رو تحمل کن

اصلا برو پیش رئیس یا معاون دانشگاه شر شو برای مسئول دانشگاه حقتو باید بگیری با پیگیری فراوان

فعلا از مشاورای دانشگاه یه وقت مشاوره گرفتم 

این هفتس 

میخوام برم کاراشو براش توضیح بدم 

ببینم چی میگه 

اسی تو چند وقت پیشم همین تاپیکو زدی ، از اون موقع تا الان به جز این پچ پچ ها علامت دیگه یا رفتار عجی ...

وسواس فکری رفتاری داره یه کارو چندبار تکرار میکنه 

به یه جا زل میزنه با حالت عجیب 

اینا کافی نیس ؟

یبار دیدم با یه حالت عجیبی ب من زل زده بود

معلوم نیس تو مغزش چی میگذره خطرناکه

علامت بیشتر ندیدم چون من خیلی مراعاتشو میکنم

به حال خودش گذاشتم 

مطمئن باش اگه ذرع ای اعتراض کنم زهر خودشو نشون میده

تا وقتی تکلیفت مشخص بشه شب برو نمازخونه بخواب

چند نفرم دورت نشستن لاقل حرف میزنن با خیال راحت میخوابی

نکه وحشت داشته باشی طرف یوقت بلایی سرت نیاره خوابت نبره تا ۴ صبح

ببین اینجوری نمیشه که تو رفتی اونجا درس بخونی نرفتی که خودکشی کنی اینطوری کم کم از دست میریااا به مامانت اینا بگو اگرم نیومدن خودت خوابگاه رو رو سرت بزار کلی بازی در بیار گریه و زاری کن تا حقت رو بگیری،،بعدشم ی روز که روز باشه ها نه شب ی مسئله کوچیک رو بهانه کن و. باهاش به دعوا بگیر بعد همدیگه رو بزنین تا مسئول خوابگاه آسی بشه و جاتو عوض کنه،،والا دیگه همین به ذهنم رسید،،اگر این کار رو کردی در اتاق رو باز بزار و ی موقعی از روز این کار رو بکن که خوابگاه شلوغ باشه چون ممکنه خدا نکرده بلایی سرت بیاره

وقتی با حرف زدن گوش نمیدن باید اینجوری کنی

اصلا کاریش نداشته باش سربه سرش نذار تا موقعی که اتاقتو عوض کنن.من باشم شبا موقع خواب میرم نمازخونه

اخه مگه میشه 

الان از لج من رفته شوفاژ تا ته زیاد کرده منم تخت بالا دارم خفه میشم

2810