دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من ۱۴ سالمه ۵ تا گوشی عوض کردم هم سامسونگ داشتم هم شیامی هم آیفون هم هواوی 😂❤️
اووو ماشالا😂
حالا که تجربه همشونو داری، کدوم از همه بهتر بود؟
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
بد نیست ولی کیفیت دروبینش پایینه منم گوشی خوب میخوام چون میخوام باهاش کار کنم دوربینش برام مهمه
نسبت به قیمتش بازم دوربینش خوبه
مامانم آیفون 11 پرو داره حدود 27 تومن خرید
ولی دوربینش اختلاف زیادی با من نداره
کلا گوشی خوب و خفن بخوای فقط باید مدلای آخرو بگیری
حتی آیفونم زیر مدلای 13 14 تعریفی نیست
سامسونگم S23 و S24
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
اووو ماشالا😂حالا که تجربه همشونو داری، کدوم از همه بهتر بود؟
هواوی که برا الان خوب نی
خوب اگه میخای دردسر نداشته باشی راه باشی سر در بیاری از همچی گوشی سامسونگ اگه مثل من فکر میکنی گوشی های سامسونگ خیلی پهن هستن (پرچمدارها ) آیفون ۱۳ نرمال بگیر ۴۵ میلیون دوربین خوب و خوشدست ❤️😂