2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 60746 بازدید | 793 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کارخوبی کرده از نظرمن جواب کار اونا همین رفتار بوده یعنی چی داداشم نگاش کرده خوشش اومده خیلی ...

ی چیزایی میگین کفش آدم خنده ش میگیره اصلا یکی اومده به اسی بی احترامی کرد مگه اسی و مادرش تحت حمایت اون عروس سلیطه ان خودشون مگه بی زبونن مگه خدایی نکرده مشکلی دارن؟

حالا زن داداش من یه بار به مامانم گفت یه پسره دنبال زن میگشته ما دختره تورو معرفی کردیم دخترتون بفرست بیاد پسره ببینیدش به خدا میخواستم بزنم تو دهنش من از این مدل خواستگاری بیشتر بدم میاد

🤣🤣🤣🤣😂😂😂اره دارم آتیش میگیرم که چرا مثل بدبخت های ترشیده ازم تو مغازه ها خواستگاری نمیکنن

همون دیگه  از ترست ک نترشیدی زود شوهر کردی ک خودتو بدبخت کنی ولی من برام مهم نیست باعقلم تصمیم میگیرم    ایشالا توام شوهرت خوب میشه ب طلاق توافقیم فکر نکنی 

وای🤣🤣🤣 فقط به خواهرشوهرا هیچی مربوط نیست

والا بخدا 🤣🤣

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
ولی عزیزم بعضی وقتا غریبه خیلی بهتر از فامیل میشه

درسته کلا ازدواج ترس داره دیگه منم خودم کسی دیگه رو دوست دارم ولی خانوادم راضی نشدن هربار پسره اومد خاستکاری خانوادم بهش توهین کردن همین اذیتم میکنه 

2810