2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 69867 بازدید | 868 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خالم یه خواستگاررخوب براش اومده بود قبلش هر دفعه حال خالم بد میشد گفتن دعا داری یا چشم زخم این دفعه ...

چقد بدذات 😕😕😕😕اینجور ادما از خدانمیترسن . چقد حرصم گرفت ......

خداجوابشو بده . 

بعدش هیچکس چیزی نگفت بهش؟

اسی قفلش کن هم بعضی حرفاشون رو اعصابه هم نمیشه جوابشونو نداد.. والا بلا حرفه مفت میزنن عروس و داماد حق ندارن توو مسائله خانواده همسرشون دخالت کنن چه به حق چه به ناحق مگر ازشون پرسیده بشه ... وقتی مادرت اونجا بوده عروس انقد شعور نداشته که به احترامه مادرت سکوت کنه تا مادرت جواب بده... پس هرچی بهش گفتن حقش بوده وقتی یکی خودش احترامه خودشو بزرگترهاشو نگه نمیداره در نهایت بهش بی احترامی هم میشه... منم عروسم منم خواهرشوهرم والا ندیدم اینجوری توو زندگیاشون نظر بدم عروستون خیلی بلده واسه زندگی خودش حرکت بزنه چکار به کاره شما داره.. واقعا انگار سخته واسه یه عده که درک کنن توو هرکاری دخالت نکنن..دویست بار واسه خواهرشوهرم خواستگار اومد حتی یه بار دخالت نکردم... خودم داشتم ازدواج میکردم زن داداشم دید نامزد کردم اومد دستمو گرفت کشیدم کنار گفت به همدیگه نمیاین اون سرتره بهش گفتم هرچی قسمت باشه همون میشه حسود بود بهش هیچ بدی هم نکرده بودم همیشه هواشو داشتم وقتی دید دارم ازدواج میکنم داشت میسوخت ذاته آدمها رو نمیشه عوض کرد خب میتونستم چکارش کنم محلش ندادم گذاشتم هی حرف زد مگه به کجا رسید  الان سره خونه و زندگیمم.. بعضی آدما حسودن حسوووووود بیخیال خواهرم قفل کن تاپیکتو نزار بیشتر از این از حسادت‌های کثیفشون حمایت کنن و هی دلیله بیخود بیارن...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

من خودم بعد 6 سال دوستی با همسرم تازه عقد کردیم همه اطرافیان و خواهر و بردارمم همین مدلی دوستی ازدواج کردن ولی اینو باید در نظر گرفت فرار نیست همه آدم ها این مدلی ازدواج کنن بالخره این مدلی هست که بهم معرفی میشن یا شخصی مثل این فروشنده خوشش میاد و با مادر و خواهرش مطرح میکنه که اجازه خواستگاری بگیره 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
عزیزدلم خوش به حال اون خواهرشوهرت کاری که توکردی خواهر خود ادم نمیکنه 😍😍😍

عزیزم من برای شوهرم و مادرشوهرم که عمه ی من میشن انجام دادم والبته دلم برا خودشم میسوخت چون یک دختر خاله داشتن با هم همسن بودن از وقتی اون ازدواج کرد این خیلی حسادت میکرد و واقعا داشت افسرده میشد 

قربان تو عزیزم انشالا خودتون هم خوشبخترین زن دنیا بشین چون فهمیدم خانم فهمیده و خوبی هستین و طرفدار ...

فداتشم عزیزم خودت خوبی همه روخوب می بینی یه دنیاممنون هم برای دعا قشنگت هم برای مهربونیت 😘ان شاالله😅

خیلی کارخوبی کرده از نظرمن  جواب کار اونا همین رفتار بوده  یعنی چی داداشم نگاش کرده خوشش اومده خیلی این حرف بده خودتم فکر کن به طرز بیانشون   اکثر پسرا اینجورین مطمعن باش بااون به جایی نمیرسیدی  خودتو ناراحت مکن 

2810