2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 69867 بازدید | 861 پست
اینا بیشترشون مجردن که جبهه گرفتن وگرنه خیلی از خاستگاریا اینجوره مادرشوهرم با خاهرشوهرم رفته بودن ر ...

منم مجردم ولی واقعا از این حجم از حسادت و تنگ نظری هم جنسام تعجب کردم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
اینا بیشترشون مجردن که جبهه گرفتن وگرنه خیلی از خاستگاریا اینجوره مادرشوهرم با خاهرشوهرم رفته بودن ر ...

ددقیقا کلا انگار تو این جامعه نیستن 

درسته هر جا میشه دختر دید و شماره گرفت هیچ اشکالی هم نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواسته بگه ارزش و جایگاه تو بیشتر از این مدلی خواستگاری کردنه 😍

ضمنا اگه میخوای بدونی حس داداش زنه بهت واقعا چیه 

تاپیک فا ل حافظمو بخون 

تاپیک فا ل حافظ منم بخونین،هرکی فا ل حافظ تضمینی خواست پیام بده ،واسه هرکی گرفتم درست از آب درومده😁🌹🌹🌹🌹

ددقیقا کلا انگار تو این جامعه نیستن درسته هر جا میشه دختر دید و شماره گرفت هیچ اشکالی هم نداره

اره نمیدونم چرا یه عده جبهه گرفتن انگار اون بنده خدا فروشنده کار زشتی انجام داده بود

6 صفحه از کامنتا رو خوندم خدایی خیلی حسود تشریف دارین بعضیاتونا 😂😂😂😂😂 طرف همینجوری دیده خوشش او ...

حسودیشون شده که از خودشون روزی اینطوری خواستگاری نشده با یه نگاه پسند شده 

بعضیا اینقدر خودشون رو تو چشم بقیه میکنن اخرشم یکی نگاهشون نمیکنه 🤣🤣

همون دیگه شوهرت خوب نبست زندگیت داغونه حسودی

اسی عزیزم خودتو ناراحت نکن تاپیکتو قفل کن تا بیشتر اذیت نشی من واقعا درکت میکنم که چقد ناراحت شدی ادم از نزدیکای خودش اصلا انتظار نداره

این از نظرشون دلسوزیه فوضولی کردن دلسوزی شده

گلم اینای که حق دادن به زن داداشت خودشون همون مدلی ان حسود و پرو ،درهر صورت تو ومادرت حق داشتید که جواب اون خانوم رو بدین  این کارش نشون داده که خیر خواه تونیست تورفتارت  باهاش مواظب باش  وکاری کن که حد خودش روبدنه 

بچه ها از زندان یه پسره ۱۰ سال پیش باهاش رفیق بودم الان بهم با یه خط ناشناس که تو زندان بهشون میفروشن زنگ زده از ( همه جا شماره های زندان و بلاکش کردم) حالا الان میترسم این خط داستان درست کنه بهم فقط جواب دادم دیدم اونه بعد دو دقیقه قطع کردم بلاکش کردم آیا واسم دردسر درست میشه؟؟ ترخدا بگید دارم دیوونه ميشم

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

حسودیشون شده که از خودشون روزی اینطوری خواستگاری نشده با یه نگاه پسند شده بعضیا اینقدر خودشون رو تو ...

😂😂😂😂اره واقعا. اصلا نمیتونم درک کنم اینجور خانوما رو. تا حالا اینهمه حسود یکجا ندیده بودم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
اره نمیدونم چرا یه عده جبهه گرفتن انگار اون بنده خدا فروشنده کار زشتی انجام داده بود

واقعا درنهایت احترام وادب اجازه خواسته این نشونه نجابت ومتانت اون پسر وخواهرش بوده که اجازه خواستن 

2810