رفتیممغازه صاحب مغازه ی زن بود با داداشش زنه منو از مامانم خاستگاری کرد گفت داداشم خوشش اومده ازدخترت میگه خاستگاری کن یهو زن داداشم باعصیانیت گفت وا این چ مدل خاستگاریه بچشم بفل زنه بود بچه زو کشید از بغلش زفت از مغازه بیرون بعد زنه گفت مطمنم ک این خاهرت نبودچون انگار خیلی ناراحت شد گفتم زن داداشمه گفت پیداس چشمم نداره واقعا فاز زن داداشمو نفهمیدم
اینا بیشترشون مجردن که جبهه گرفتن وگرنه خیلی از خاستگاریا اینجوره مادرشوهرم با خاهرشوهرم رفته بودن ر ...
منم مجردم ولی واقعا از این حجم از حسادت و تنگ نظری هم جنسام تعجب کردم
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
گلم اینای که حق دادن به زن داداشت خودشون همون مدلی ان حسود و پرو ،درهر صورت تو ومادرت حق داشتید که جواب اون خانوم رو بدین این کارش نشون داده که خیر خواه تونیست تورفتارت باهاش مواظب باش وکاری کن که حد خودش روبدنه
بچه ها از زندان یه پسره ۱۰ سال پیش باهاش رفیق بودم الان بهم با یه خط ناشناس که تو زندان بهشون میفروشن زنگ زده از ( همه جا شماره های زندان و بلاکش کردم) حالا الان میترسم این خط داستان درست کنه بهم فقط جواب دادم دیدم اونه بعد دو دقیقه قطع کردم بلاکش کردم آیا واسم دردسر درست میشه؟؟ ترخدا بگید دارم دیوونه ميشم
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند