2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 69867 بازدید | 1006 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی شان یک خانواده اینه که این بحث به این مهمی تو اون مکان بگن ، اگه ادم محترمی بود همچین کاری نمیک ...

عزیزم اون خانوم که گل شیرینی نیوردن تو همون مغازه خاستگاری کنن حتما اجازه خاستن اتفاقا بهترین کارو هم کردن که مستقیم به مادره گفته کسی رو واسطه نکرده دیدم خیلی از این واسطها کار خرابی کردن

عزیزم اون خانوم که گل شیرینی نیوردن تو همون مغازه خاستگاری کنن حتما اجازه خاستن اتفاقا بهترین کارو ه ...

خواهر من اون موقع که این پیامو گذاشتم هنوز استارتر کامل جزئیاتو نگفته بود یکم ریپلای کردیم نتیجه گیری کردیم تموم شد رف الان میبینم پربازدید شده بازم ریپلای میخورم.. 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

6 صفحه از کامنتا رو خوندم خدایی خیلی حسود تشریف دارین بعضیاتونا 😂😂😂😂😂 طرف همینجوری دیده خوشش اومده اومدن جلو برای نشونی و... که بعدا برن خواستگاری.... یعنی چی که میگید شان طرف اومده پایین. خب وقتی نشونی ندارن میان میگن که بعدا خدمت برسن دیگه. خدایی یه جوری جوش اوردید و بهش کالا و... گفتید قشنگ مشخصه حسودید. حالا نمیدونم به چی حسودی میکنیدا. ولی اینهمه واکنش معنیش همینه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
خواهر من اون موقع که این پیامو گذاشتم هنوز استارتر کامل جزئیاتو نگفته بود یکم ریپلای کردیم نتیجه گیر ...

از اول ازش توضیح بیشتری میخاستین بعد قضاوت میکردین اعصاب بنده خدا رو هم بیشتر خراب نمیکردین

پسره دیده خوشش اومده به خواهرش گفته اونم با مادرتون مطرح کردهمگه دوستی هم همینطور نیست اول همو میبین ...

این کاربرا همون زن داداش هستن که این رفتار رو انجام داده 

بعد میان میگن مادرشوهر و خواهرشوهر فلانن 

یکی از دوستان دوتا دخترش رو سر مزار تو گلزار شهدا دیدن بعد شماره تلفن گرفتن رفتن خواستگاری و ازدواج کردن

بالاخره دختر رو یه جا باید ببینن پسند کنن و برن خواستگاری 

از اول ازش توضیح بیشتری میخاستین بعد قضاوت میکردین اعصاب بنده خدا رو هم بیشتر خراب نمیکردین

من نظر خودمو با توجه به توضیحاتش گفتم ایشون هم با توجه به نظر من جزئیات بیشتری رو گفت تموم شد رفت

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

شما بنطرم با زن داداشت مشکل داری وگرنه رفتارش جوری نبوده ک ناراحت بشی از تو دفاع کرده و شان تورو برد ...

ااتفاقا زن داداشش با اسی مشکل داشته کاری کرده خواستگار بپرونه 

بالاخره دختر رو باید یه جایی ببینن و انتخاب کنن برن خواستگاری این دفعه تو مغازه بوده 

ما ۴ تا عروس آوردیم از تو خیابون پیدا نکردیم که از دوست و آشنا با شناخت قبلی انتخاب کردیم که خودش و ...

فکر کنم ایشونم شماره بگیرن فردا برن خاستگاری،پسفردا محضر،روز بعد عروسی ،و نه ماه بعد بچشون بدنیا بیاد ،حالا شما دوست آشنا داشتید بقیه که دختر همسن تو دوست آشنا ندارن چکار کنن ،بمونن همینطور ،حرفا می زنیدا

ااتفاقا زن داداشش با اسی مشکل داشته کاری کرده خواستگار بپرونه بالاخره دختر رو باید یه جایی ببینن و ا ...

اینا بیشترشون مجردن که جبهه گرفتن وگرنه خیلی از خاستگاریا اینجوره مادرشوهرم با خاهرشوهرم رفته بودن روضه از یه دخترش خوششون اومده بود شماره مادرشو از دختره گرفته بود 

اره اتفاقا منم همین و میگم اگر من بودم زنه رو جر میدادم در مورد زن داداشم اینجوری بگه چشمای خودشو در ...

زن داداشش اگه رفتار معقولی انجام میداد فروشنده به خودش اجازه نمی داد اینطور صحبت کنه 

2810