2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 69867 بازدید | 858 پست
خب اخه اصلا دلیلی نداره وقتی خودت متاهلی و ی بچه هم بعلته واسه خواستگار کسی ناراحت بشی🙁😬😵‍💫

🤣🤣🤣🤣🤣 میترسه خواخر شوهرش خوش بخت بشه🤣

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمهای بی منطق من خودم هم عروسم هم خواهر شوهر اصلا رفتار عروس رو نپسندیدم خودش رو زشت کرده با این حر ...

والا منم هم خواهر شوهرم هم زنداداش ولی تعصب بی جا رو هیچکدوم ندارم آدم باید همیشه طرف حق و بگیره

خب اخه وقتی ادم خودش متاهله ی بچه هم بغلشه چرا باید از خواستگار دیگران ناراحت بشه😵‍💫حالا باز اگ مج ...

حسادت این چیزا رو نمی‌شناسه آدم حسود براش مهم نیست خودش چی داره فقط نکا می‌کنه ببینه بقیه چی دارن و دقیقا به اون حسودی می‌کنه 

حسادت این چیزا رو نمی‌شناسه آدم حسود براش مهم نیست خودش چی داره فقط نکا می‌کنه ببینه بقیه چی دارن و ...

ولی من یک درصدم این قضی رو نمیزارم رو حسادت😁مثلا اگ این خواستکار تو‌خونه بود و داشتن از مهریه زیاد واسه دختر مینوشتن اونجا عروس چیزی میگفت حسادت حساب میشد ولی این نه خب وقتی خودش شوهر داره😵‍💫

چقد این داستان عجیب بود برام سر تا تهش

بچه زن داداش چرا باید بغل فروشنده باشه؟

زن داداش چرا باید انقد واکنش نشون بده؟

فروشنده چرا باید انقد راحت پشت سر عروستون حرف بزنه

🫠🫠

خب خیلی بد حرف زد بعدم بچه رو کشید هرکیم بود بهش برمیخورد چون اصلا ب خودش ربطی نداشت من خودم هنگ کر ...

پسره چطور ظاهری داشت ؟

احتمالا حسودیش شد 😀

داداشت احتمال میدم ظاهر معمولی داره 

چون زنا اول ظاهر براشون مهمه 

2810