2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 69867 بازدید | 858 پست
اخه اینا شانشون خیلی بالاست

حالم به هم خورد ازشون

به خدا عقل ندارن خیلی راحتن

اخه خودمم برام اینجور خاستگاری پیش اومده یکیشون که توی بانک از پدرم خاستگاریم کردن،پدرمم گفت هنوز سنش کمه و همونجا گفت نه.منم اصلا بهم بر که نخورد هیچ تازه خیلی چسی هم اومدم که خاستگار از درو دیوار میریزه برام😂😂

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه جو اینجا رو چند نفر اولی که تو هر تاپیک نظر بدن تعیین میکنن و تاپیک تا ته همونطوری پیش میره. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

چه ربطی دارهزن داداش اجازه دخالت ندارهفقط دختر و پدر و مادرشچه ربطی دارهخواستگارخواستگارهاینهمه بیرو ...

ربطش‌رو عزیزم تو چندتا کامنت توضیح دادم و اضافه کردم که خب ارزش‌ها متفاوته!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
بعضیا انقدر حرفای عجیب میزنن ادم هنگ میکنهحالا اگه خود پسره اومد بود جلو شماره میخواست برا دوستی هیچ ...

نه اونجا هم باز یه چیزی برا گفتن داشتن که برینن تو عصابت

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
فقط اونایی که این مدل خواستگاریو نپسندیدن چون عروسه اسی اینا خوشش نیومده :))))) بابا چتونه پسره توو ...

سوال اصلی منم اینه که وقتی طرف خوشش اومده ولی اسی رو نمیشناسه باید چیکار کنه خب؟ 

اگه اسی از اون مغازه میومد بیرون دیگه نمیدیدن همدیگرو 

مجبور بوده یه حرکتی بزنه دیگه 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
اما این خاستگار بوده ها .حالا دلیل نمیشه چون نیومده خونشون خاستگار حساب نشه .زن داداششم حق نداشته . ...

ربطی به خونه اومدن نداره 

چرا متوجه‌نمیشید ربط به نوع درخواست داره!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
همینو بگو

میدونی کلا تو این تاپیک خانوما دو دسته هستن 

یک ، اونایی که زورشون میگیره وقتی یکی خاستگار داره . 

دو اونایی که زورشون نمیگیره . 

هر دو گروه هم از طرز صحبتاشون معلومه تو کدوم جبهه هستن😅

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
ربطی به خونه اومدن نداره چرا متوجه‌نمیشید ربط به نوع درخواست داره!

عزیزم دوست من دقیقا با همین نوع درخواست ازدواج کرد . دختر عمم همینطور . شکر خدا هر دو هم زندگی های خوبی دارن نکنه میخای بگی شوهراشون ازشون خاستگاری نکردن ؟😂😂😂

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
میدونی کلا تو این تاپیک خانوما دو دسته هستن یک ، اونایی که زورشون میگیره وقتی یکی خاستگار داره . دو ...

تا قیامت حق 😂😂

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
عزیزم دوست من دقیقا با همین نوع درخواست ازدواج کرد . دختر عمم همینطور . شکر خدا هر دو هم زندگی های خ ...

ولش کن این تا حالا خواستگار براش نیومده نمیدونه چجوری خواستگار پیدا میشه.. هنوز سیندرلا میبینه منتظره توو جشنه شاهزاده دعوت بشه😂😂

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
این سخیفانه و زشته؟ پسره خواهرش رو جلو فرستاده یعنی قصدم واقعا ازدواجه اگه استارتر اوکی بود می اومدن ...

وایی خدای من! چقدر زشت و سطح پایین حرف میزنی! 

چرا هرچی ادعاهاتون بیشتر میشه ادبیاتتون زشتر میشه؟!

یعنی ذهنت از  عشق و علاقه و درخواست ازدواج یک پسر از دختر فقط سمت حیوانات سخنگو رفت؟!

من و شما با دو تفکر مختلف هستیم و هیچ حرف مشترکی نمیتونیم با هم بزنیم چون من نمیتونم و دلم نمیخواد که بتونم  از ادبیات  و تفکرشما استفاده کنم

ممنون میشم منو ریپلایی نکنی.

شب خوش

وای استارتر از این شوهر ندیده های عقده ای هست که با این کاربر های غریبه دعوا داره خدا به زن داداشت ر ...

وای توام‌معلومه حسادت داری زندگیت خوب نیست چشم نداری بقیه خوشبخت بشن 

2810