2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 61000 بازدید | 793 پست
خب بعد از اینکه از مغازه رفتین بیرون مادرت به زنداداشت نگفت یهو چت شد؟

مامانم‌گفت چرا بچه روی یهوکشیدی از بغلش گفت اصلا شاید دزد بود بچمو میدزد مامانم گفت مغازشو ول کنه بچه توروبدزده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما ۴ تا عروس آوردیم از تو خیابون پیدا نکردیم که از دوست و آشنا با شناخت قبلی انتخاب کردیم که خودش و ...

حرفتون درست

ولی الان فروشنده بد خاستگاری کرده اسی چیکاره اس؟اسی گفته اینجوریرخاستگاری کنه؟؟؟

که همه بهش میگین لِوِلِت اومده پایین،شخصیتت فلان شده.گناهش چیه کسی اینجوری خاستگاری کرده.اینو نمیفهمم

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

از دوستانی که میگن کار فروشنده زشت بوده یه سوال دارم

وقتی طرف از یکی خوشش میاد چیکار باید بکنه خب؟

اگه نمیگفتنو ایشون میرفتن چجوری پیداشون میکردن؟

باید بگه یه شماره ای بگیره که بتونه یه ارتباطی برقرار کنه یانه؟

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
ندیده نشناخته عاشق چیت شدن؟ خداییش خانواده های داغون فقط اینجور ازدواج میکنن دم زن داداشت گرم

دم زنداداشش گرم مث عقب مونده ها رفتار کرده

الان طرف پیش خودش میگه خدارو صد هزار مرتبه شکر جواب منفی دادن زنداداشش عقب مانده اس ایناهم لابد به اون رفتن

بجز اینکه ابروی اینارو برده هیچ گهی نخورده

حرفتون درستولی الان فروشنده بد خاستگاری کرده اسی چیکاره اس؟اسی گفته اینجوریرخاستگاری کنه؟؟؟که همه به ...

نه خب نباید از رفتار زن داداشش دلخور بشه مگر اینکه کلا بد ننقی در بیاره 

فروشنده کرده مادرشم جواب منفی داده دیگه لول کسی پایین نیومده 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
نه خب نباید از رفتار زن داداشش دلخور بشه مگر اینکه کلا بد ننقی در بیاره فروشنده کرده مادرشم جواب منف ...

دقیقا

لولی پایین نیومده

حتی اگه اسی میگفت میخوام پسرو ببینم و بعد بخوان رفتو امدو شروع کنن بازم لولی پایین نمیومد.مگه همه قراره اول با پسره دوست باشن بعد ازدواج کنن؟اینجوری حتما خوشبخت میشن؟

دقیقالولی پایین نیومدهحتی اگه اسی میگفت میخوام پسرو ببینم و بعد بخوان رفتو امدو شروع کنن بازم لولی پ ...

بعضیا انقدر حرفای عجیب میزنن ادم هنگ میکنه

حالا اگه خود پسره اومد بود جلو شماره میخواست برا دوستی هیچکس نمیگفت شانت اومده پایین

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
مامانم‌گفت چرا بچه روی یهوکشیدی از بغلش گفت اصلا شاید دزد بود بچمو میدزد مامانم گفت مغازشو ول کنه بچ ...

هول شده نفهمیده چی گفته😂

معلومه خیلی حسوده. اصلا ادم حسود زیاده  ولی اصولا به این واضحی نمیترکن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

فقط اونایی که این مدل خواستگاریو نپسندیدن چون عروسه اسی اینا خوشش نیومده :))))) بابا چتونه پسره توو خیابون میوفتاد دنبالشون شماره میداد دوست میشدن خوب بود؟اینجوری میپسندید؟یه چیزیتون میشه‌ها!!!به سبکه رایج قدیم خواهرش رو واسطه کرده برای امر خیر...هروقت واسه شما اتفاق افتاد نپسند برو سره کار یا دانشگاه یا پارکو شهره بازی شماره بگیر دوست شو بعد شکسته عشقی بخور بیا تاپیک بزن بپرس ینی منو هنوزم دوس داره؟؟؟سرتا مشکلین از بقیه ایراد میگیرین... لاکچریهای توو خالی...درده یه سری از آدمای این دوره زمونه اینه که فرهنگه دیرینه خودشون رو قبول ندارن .. و جالبه قضیه اینجاست که توو زندگی روزمره خودشون تقلید از اینستا و این کلیپ و اون کلیپ میکنن و در آخر هم توو کوچکترین کارهاشون موندن نمیتونن قدم از قدم بردارن...بابا جمع کنید این قیافه اومدنای الکیتونو همین الان توو کفه یه خواستگار نشستید یه پسر از صد کیلومتریتون رد بشه دعا میکنید بگیردتون بعد واسه اسی نسخه میپیچید که نه این طرز خواستگاری اوکی نیست!!؟چقد بدبخت و عقده‌ای هستین....

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
2810