2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 69867 بازدید | 861 پست
اگر توهینشو فهمیدی جایزه داری

الکی قضیه رو بزرگ میکنن

ی خواستگاری ساده بوده 

الکی میخوان بگن زن داداشت حق داشته 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زن داداشت یه حسوده یک حسوددددددد 

اسی ازش دور باش و هیج حرفتو بهش نگو 

این لابد از زندگی با داداشت زیاد راضی نیست یا داداشت بهش محبت نمیکنه ارزوشه توهم خوشبخت نشی 

بنظر من ک به زن داداشت ربطی نداشت اونی ک باید بگه اره یا ن تو و مامانت بودین به اون چه ربطی داره اخه 

بعضی کاربرا میگن از‌روی دلسوزی گفته خب چرا نباید از روی حسادت باشه رفتارش؟

اسی زن داداشت حسوده چون یبار یکی منو از مامانم تو جمع واسه پسرش خاستگاری کرد خالم پرید گفت نه سنش کنه اونم با حرص و داد گفت ها نه محترامه چرا چون  دختر ترشیدش هنوز ازدواج نکرده بود و از من بزرگتر بود 

هر کی میگه زن داداشت حق داشت کاملا معلومه به زور میخواد از عروسه دفاع کنه     خیلی از عروسا اینجورین یا کیس خوبو درموردش بد میگن یا کیس بد و تعریف میکنن   البته همه اینجوری نیستنا

خدایا خودمو به تو سپردم.

عزیزم شما حالیت نیست ؟ یچیزای قاعده و رسم رسوم خودشو داره باید بیان در خونتون یا شماره خانوادت گیر ب ...

اینم ک نخواسته همین الان دختر برداره ببره خواسته اجازه بدن همون مراسماتی ک گفتین انجام بدن 

عجب 

یعنی برا خودت هیچی برا اطرافیانت هم پیش نیومده محل کار مجلسی جایی کسیو خاستگازی کننن این خاستگازی فقط ب معنا اجازه دادن مراحل بعدیه

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
اینم ک نخواسته همین الان دختر برداره ببره خواسته اجازه بدن همون مراسماتی ک گفتین انجام بدن عجب یعنی ...

حرفا تکراریه اینارو دیروز گفتیم و اوکی شد 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

اتفاقا من از حرف اون زنه فروشندهه اصلا خوشم نیومد واقعا هم که چه مدل خواستگاریه شما مشتری اون هستین ...

بابا دیده خوشش اومده دیگه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

یه نوع خواستگاری بوده

به زن داداشت ربطی نداشته دخالت کرده از حسادتش بوده 

دقیقا همین مورد واسه من پیش اومد تو مغازه  فروشنده ازم خواستگاری کرد دوستم از حسادت جای من گفت نه ما دختر به فلان جا نمیدیم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
2810