2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 59997 بازدید | 788 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم زن داداشت حق داشته البته میتونست انقدر تند واکنش نشون نده ضمنا اسم هر کی که تو مغازه یاتو کوچه ...

منم همینو میگم خواستگار کسیه که میاد خواستگاری و پافشاری میکنه نه کسی که میگه دخترتونو عروس میکنین حالا کسی هم که میگن اصلا شرایطش خوب نیست 

چرا بعضیا میگن این چ مدل خواستگاریه. خب فروشنده خوشش اومده دیگ

ب مامانش گفته میخوایم بیایم خواستگاریه چیز عجیبی نیس

میگفت شمارتونو بدین کارتون دارم؟؟

وا

زن داداشت رفتارش مناسب نبود دیگ چرا گذاشت رفت بیرون 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
منم همینو میگم خواستگار کسیه که میاد خواستگاری و پافشاری میکنه نه کسی که میگه دخترتونو عروس میکنین ح ...

چ ربطی داره تهش خاستگاری کرد  مثلا باید التماس میکرد محترمانه خاستکاری کزد محترمانه هم جواب نه شنید

چون این مدل رفتارارو در شان خانواده نمیبینه! اسم این خواستگاری نیست توهینه!

چ حرفا میزنید

چیش توهینه. گفته داداشم از دخترتون خوشش اومده اگ نیمخواستن مامان استارتر میگفت ن .کسیک دختر داره واسش پیش میاد این مدل خواستگاری 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بنظرم زن داداشت حق داشته البته میتونست انقدر تند واکنش نشون نده ضمنا اسم هر کی که تو مغازه یاتو کوچه ...

اما این خاستگار بوده ها .

حالا دلیل نمیشه چون نیومده خونشون خاستگار حساب نشه .

زن داداششم حق نداشته . مشخصه یکم حسوده زنداداشش .

عروس دایی منم خیلی همیشه سعی داره بگه با اینکه متاهلم همه فک میکنن مجردم و برام خاستگار میاد😬بعد برای دختر داییام ک خاستگار میاد تا چند ماه قهر می‌کنه با خانواده شوهر😂

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
2810