2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5724 بازدید | 381 پست
انقد ک ماشالله شما همه حرفات درست حسابی بود دیگه گفتم جاش نیست من حرف بزنم شما باالا‌منبری قضاوت م ...

من اگه اهل قضاوت بودم حق و میدادم به شما

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف خووتو به خودت گفتم این شد توهین؟

بلع دیگه  ب من توهین کردی در صورتی ک کوچکترین توهینی ب شما نکردم با ابنکه دوبارم ازت عذرخاستم  بخاطر کاری ک نکردم ک حتی از روی ادب  جواب  عذرخاهی منم ندادی  بازم بیخیال من واقعا حوصله دعوا ندارم ناراحت میشی خب نیا این تاییک باعزض شرمندگی بازم شرمنده

چون اهل قضاوت نیستی حقو میدیی ب زن داداشم دمت گرم خودتم نمبدونی چیکار میکنی مغزت چیز پیچ شده

میخوای با توهین کردن به من

تحریکم کنی تا من و هم سطح خودت کنی

ولی نه اشتباه نکن هرگز مثل شما نمیشم

من حق و به زن داداشت هم ندادم

فقط گفتم دلیلی داره 

و این میتونه دو طرفه باشه

زن داداشت هم بود همین و میگفتم

فکر کن به چیزی که میخونی

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

دیگه من باید چی بهت بگم واقعا نمیدونم الانم میگم بیخیال

اسی جان لطفاً این دفعه تاپیک خواستی بزنی جای زن داداست وخوپت رو عوض کن زنداداشت رو خواهرشوهر اونوقته که نظرات خوندن داره🙂

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
اتفاقا من از حرف اون زنه فروشندهه اصلا خوشم نیومد واقعا هم که چه مدل خواستگاریه شما مشتری اون هستین ...

شما عبارت بایک نگاه نه یکدل صد دل عاشق شدن نشنیدین ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

خانومای محترم همه ی ما زندادلش هستیم و همینطور خواهر شوهرمن تمام کامنتا و پستارو خوندم ،کلا ما خانوما عادت داریم ندونسته قضاوت کنیم ،اگه یه خرده تحمل میکردین میخوندین که اسی گفت زنداداشم سر خواستگاری قبلی هم چیکار کرده ،سر ارتباطش با آقای پسری چطور ابروشو برده و به افسردگی کشوندتش زنداداش ۱۴ سال بزرگتره و اینطور رفتار کردنش از سر بچگی و خامی نیست کاملا مقرضانه بوده ،اگه دلسوز بود که ابروی این دخترو نمیبرده، در ضمن خیلیا همینطور باب آشنایی باز میکنن حالا خانواده دختر اجازه آشنا شدن میدن یا نه ،مراسم خواستگاری که تو مغازه برپا نشده ،ماها که آداب دان هستیم و ادعاشو داریم پس طوری حرف نزنیم که ناراحتی بوجود بیاد والا با خوشی و تحقیر  نکردن بهتر میتونیم منظورمونو برسونیم و البته تاثیرگدارتره ،الان جو روانی جامعه خیلی بده کاش میشد و میتونستیم مهربانه تر برخورد کنیم با سوز کلام کمتر

خانومای محترم همه ی ما زندادلش هستیم و همینطور خواهر شوهرمن تمام کامنتا و پستارو خوندم ،کلا ما خانوم ...

دقیقا حرف دل منو زدی 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
2810