2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5724 بازدید | 381 پست
پیگیر شما نیستم عزیز پیگیر نظریم که در تاپیک شما و درمورد و زندگیتون و همسر برادرتون و اون خانم فروش ...

عزیرم من نه طعنه نزدم بیخیال هرکسیم تو زندگیش مشکل داره حتی با پدر مادرش   پس نگو فلانی  حتما خودش ی مشکلی داره ک با پدر مادرشم سازش نداره من با پدر مادرم سازش ندارم ب دلایلی چون زندگیمو خراب کردن سه سال با کسی تو فانگمیل در ارتباط بودم هرچی پسر اومد خاستگاری بابام قبول دار تشد مجبورم شدم کات کنم چون از نظرش فرهنگشون از ما پابینتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میل خودشونه دیگه با این طرز فکرها و تصمیما دو روز دیگه تاپیک هایی میزنن با هزار جور مشکل و دردسر که ...

برای خودم متاسف شدم وقفتو برای کسی کسی گداستم که طاهرا عادتش مسخره کردن و پشت سر گوییه..

استدلال تووووووبله اسی عروستون کاملا بفکرته که یه موقع شأن ومنزل خواهر شوهر عزیزتر ازجانش حفظ بشه بر ...

چقد سطح پایین و ابتدایی

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

اینو پسندید فکر کنم

من اتفاقا رفتم چن تا تاپیک قبلی رو خوندم وکاملا حق رو به تو میدم با همین تاپیک هم کافی بود به نتیجه برسم اینارو هم ولش کن 

کاری که می‌کنی ارتباط کمتر با همچین عروسیه که آرامش روحیت رو بهم می‌ریزه 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
باشه معلومه خیلی خواستگار دوس داریا😁نترس نپرید خواستگارت

بمیرم ک شما اصلا دوست نداشتی نداری نخاهی داشت   

بحث خاستگار دوست داشتن نیست بحث دخالت فضولیه  اگر اینو درک کردی بهت ی شکلات میدم   

برای خودم متاسف شدم وقفتو برای کسی کسی گداستم که طاهرا عادتش مسخره کردن و پشت سر گوییه..

عزیرم من کی مسخرت کردم؟ من واقعا معذرت میخام اگر شمارو مسخره کردم دوست عزیز  

چقد سطح پایین و ابتدایی

ببخشید مثل شما سطح بالا نیستم بلد نیستی درست جواب بدی نده مجبور نیستی من که با شما دشمنی ندارم 

ولی انقد راجع به آدما بی انصاف هم نباش 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
2810