رفتیممغازه صاحب مغازه ی زن بود با داداشش زنه منو از مامانم خاستگاری کرد گفت داداشم خوشش اومده ازدخترت میگه خاستگاری کن یهو زن داداشم باعصیانیت گفت وا این چ مدل خاستگاریه بچشم بفل زنه بود بچه زو کشید از بغلش زفت از مغازه بیرون بعد زنه گفت مطمنم ک این خاهرت نبودچون انگار خیلی ناراحت شد گفتم زن داداشمه گفت پیداس چشمم نداره واقعا فاز زن داداشمو نفهمیدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیگیر شما نیستم عزیز پیگیر نظریم که در تاپیک شما و درمورد و زندگیتون و همسر برادرتون و اون خانم فروشنده دادم هستم واقعا دلم میخواست ببینم قضاوتم درست هست یانه حق دقیقا با کیه که با خودندن تاپیک های سابقت خدا وشکر تا اینجا متوجه شدم که مشکل اصلی و مقصر خودت هستی اینقدرم پشت کاربرا حرف نزن حرفی داری ریپلای کن بهشون بگو تیکه و طعنه نپرون بی احترامیم نکن با این کارا به هیچ جا نمیرسی نصیحت منو بپذیر حالا با هر عنوانی
عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺
بله اسی عروستون کاملا بفکرته که یه موقع شأن ومنزل خواهر شوهر عزیزتر ازجانش حفظ بشه برای همین اون رفتار کاملا بجا رو داشته وتو یه خواهر شوهر قدرنشناس حساس بدبین هستی
این استدلال فک کنم بیشتر باب دلت باشه
طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم