2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5724 بازدید | 381 پست
اسی جان این زن بوده برای پاسداشت پیدا کردی ببین من نمی‌خوام قصاوتش کنم ولی خواهشاً خواستگاران رو به ...

دقیقا کلا ایشالا ازدواج کردی تا قطعی نشده به زنداداشت نگو

کلا خواستگاراتو قبل اینکه جواب بدی بهش نگو حالا بعد جواب منفی اشکال نداره بگی

واقعا فاز دوستانی که میگن این خواستگاری توهینه درک نمیکنم!!انگار اصلا تو جامعه زندگی نمی کنن همینکه ...

منم نمیدونم ی خاستکاری ساده بوده چقد پیچوندنش چقد  سختش کردن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر ک اومد جلو ازت درخواست اشنایی داد بگو این شماره پدرم تشریف لیارید زیر نطر خانواده اشنا بشیممن من ...

تمام پباماتو خوندم واقعا جرت گفتی ..انگار تو یه دوره زمونه دیگه هستی ...خواهرش با مامانش حرف زده یخواسته شماره آدرس بگیره ..چه توهینی بوده  .‌چی باعث میشه اینقد ذهن ها بسته و کوچیک بشه از کاه کوه بسازن

دقیقا کلا ایشالا ازدواج کردی تا قطعی نشده به زنداداشت نگوکلا خواستگاراتو قبل اینکه جواب بدی بهش نگو ...

ی بار دیگه خاستکار اومد خونمون بعد ک رفتن بچه زن داداشم دست کرد تو پشفاب میوه ای ک بابای پسره ازش میوه برداشته بود یهو سر بچش داد زد به اون  پشقاب دس نزن دست مرده حتما کثیف بوده  بابام گفت وا   چ ربطی داشت کفت چرا ربط داره من بدم میاد  

اره واقعا بهترین کار همینه اعصابمم راحتره

من نمی‌خوام به اون بنده خدا زن داداشت بدبینت کنم ولی واقعیت اینه که این حسادت می‌تونه آیندت رو نابود کنه خیلی حواست باشه ممکنه یه خواستگار خیلی خوب بخواد برات بیاد بره بگه این قصد ازدواج نداره یا کلا بدگوییتون رو بکنه 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
تمام پباماتو خوندم واقعا جرت گفتی ..انگار تو یه دوره زمونه دیگه هستی ...خواهرش با مامانش حرف زده یخو ...

دقیقا بعد چقد مسئله هم سخت و جناییش میکنن   نمیدونم یا من مشکل دارم یااونا

2810