رفتیممغازه صاحب مغازه ی زن بود با داداشش زنه منو از مامانم خاستگاری کرد گفت داداشم خوشش اومده ازدخترت میگه خاستگاری کن یهو زن داداشم باعصیانیت گفت وا این چ مدل خاستگاریه بچشم بفل زنه بود بچه زو کشید از بغلش زفت از مغازه بیرون بعد زنه گفت مطمنم ک این خاهرت نبودچون انگار خیلی ناراحت شد گفتم زن داداشمه گفت پیداس چشمم نداره واقعا فاز زن داداشمو نفهمیدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ریپلایت کردم چون متوجه بشی که چرا درک نمیکنی سخیفانهست!درک نمیکنی چرا زشت و سخیف بوده چون حتی متوجه ...
خانم از من به شما یه نصیحت خواهرانه با این کاربر بحث نکن کلا ایشون براشون همه چیز عادیه با هیچ مسىله ای مشکل نداره نه با تاپیک که مضمون جنسی داره و بد آموزی داره نه حضور یه مرد در سایت زنانه و درخواست دوستی دادنش به خانم ها و الانم که میبینید دیگه لطفا سر خودتو به درد نیار اینجور آدم ها تاصبحم حرف بزنی قانع نمیشن چون تو زندگی کسی براشون قاعده تعیین نکرده
عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺
زن دادشت حسادت کرده. وگرنه هیچ دلسوزی از طرف زندانش وجود نداره مطمئن باش....خواستگاری اون فروشنده هم هیچ ایرادی نداشته .باید شرایط پسرو متوجه میشدی بعدش جواب رد میدادی نه اینکه نشنیده جواب رد بدی