2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5724 بازدید | 381 پست
عزیزم شما حالیت نیست ؟ یچیزای قاعده و رسم رسوم خودشو داره باید بیان در خونتون یا شماره خانوادت گیر ب ...

خب عزیزم خاهرشو فرستاد ک شماره خونمونو بگیره  از مامانم خب شماره خونه ادرس خونه رو از کجا بگیره وقتی مارو نمیشناسه  

کار اون خانم هم همچین نادرست نبوده بالاخره خوشش اومده خواستگاری کرده،،ولی در مورد زنداداشت اونطوری حرف‌زد باید باهاش برخورد کوچیکی میکردی،،اصلا الان شاید با خودش(با اینه شما جواب منفی دادین)بگه نگاه ازش خواستگاری کردم چه از دست پا در شد به زنداداشش تیکه انداختم جوابم رو نداد،حتی اگه با زنداداشت رابطه ی خوبی هم ندارین پیش مردم باید همدیگه رو نگه دارین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوای ریپلای نشی کامنت نزار!سوال پرسیدی حوابت رو ندم؟؟؟؟سخیفانه کجا بود؟😐😐😐😐😐😐😐طرف محترمانه ...

ریپلایت کردم چون متوجه بشی که چرا درک نمیکنی سخیفانه‌ست!

درک نمیکنی چرا زشت و سخیف بوده چون حتی متوجه معنی ریپلایی نکن هم  نمیشی! 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
ببخشید دیگه شما ببخش

برا خودت ارزش قائل شو درسته زن داداشت مهاجمی برخورد کرد به مادر یا برادرت بسپر بهش تذکر بدن ولی اون دختره ام اصلا کارش درست نبود 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

کسیم اسم شمارو نیاورد کاربر محترمی که جنسیت نامعلومی داری کامنت گذاشتن هرکسی به خودش مربوطه ازین به ...

جنسیت معلوم من اگه مرد بودم نمیتونستم برا گول زدن تو الکی تو بیو بزنم زن؟ اصلا چیکار به جنسیت طرف داری معلومه گارد بدی نسبت به مردا داری

محض اطلاعت بگم من دخترم

کامنت کسی رو که با من صحبت نکرده رو ریپلای نزنم؟ پس خودت چطور کامنت کاربر مادر فیلسوف رو که با تو حرف نزده بود رو ریپلای زدی؟😂

حرفی میزنی حداقل خودت رعایتش کن🤣👎

هر چی کامنتاتو میبینم تو همه تاپیکا همیشه مزخرف ترین کامنتا متعلقه به تو به همه کاربرا حمله میکنی و با همه سر جنگ داری و تو همه تاپیکای عادی فقط نی نی یار تگ میکنی این نشون از عقده ای بودنته

دیگه ریپلایتو باز نمیکنم هر چی فحش دادی کلهم اجمعین گوارای وجود خودت باشه جوجو🤣

کار اون خانم هم همچین نادرست نبوده بالاخره خوشش اومده خواستگاری کرده،،ولی در مورد زنداداشت اونطوری ح ...

جواب ندادم چون حرف حق جواب نداشت   چون من ناراحت شدم اون لحظه ک چرا تو کار من دخالت کرد 

خب عزیزم خاهرشو فرستاد ک شماره خونمونو بگیره از مامانم خب شماره خونه ادرس خونه رو از کجا بگیره وقتی ...

خب باید از اول اینو تو تاپیک بگی که باعث سو تفاهم نشه

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

باز مال شما خوبه حداقل شما رو دیده مال من قضیش خیلی‌جالبه،،مامانم میگفت رفتم پارک بعد ی خانم پیری دیدم همینجوری من رو نگاه میکنه میگه بعد چند دقیقه اومد جلو گفت چقد از شما خوشم اومده معلومه خانوم خوبی هستین،بعد مامانمم میگه تو دلم گفتم این چرا اینجوری مدل خواستگاری حرف میزنه مگه نمیبینه من سنم بالاس و حلقه دستم دارم😐بعد میگه همینجوری حرف زد و از پسرش تعریف کرد بعد گفت شما دختر بزرگ دارین؟چند سالش؟بعد گفت میتونم شمارتون رو داشته باشم خدمت برسیم مامانم میگه گفتم نه😂😂اینا خیلی قشنگ رسم مادرو ببین دخترو بگیر رو اجرا کردن😐😂😂آخه لعنتیا اصلا شما منو ندیدینننن

2810