2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 73565 بازدید | 1060 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲۷ سالمه زبونم دارم ب فرضم اصلا بچه بودم من بزرگتر دلشتم نیاز نیود کسی تو کارم دخالت کنه شما فکر ...

اها من فکر کردم 14سالته!!!!منم 26 سالمه منتها دو تا بچه دارم ....زن داداشت باید شرایط سنیتو در نظر بگیره بعد به قول خودت تو کارت دخالت و فضولی کنه

نه عزیزم من معمولا تو این محدوده سن فضولی نمیکنم!!!!

حق داری ناراحت بشی ....!!!!

دقیقا بعد ک مامانم بهش گفت چرا بچه رو کشیدی گفت از کجا معلوم شاید دزد بود بچمو میبرد مامانم گفت یار ...

وای دختر زن داداشت مگه چند سالشه ببین مطمئن باش حسودی کرده چون حتی جوابیم نداشته که به مامانت بده یه جواب احمقانه داده شاید دزد باشه آخه دزد تو مغازه خودش😂چی کشیدین از دس زن داداشت

تاپیک های قبلا رو یه نگاه سر سری انداختم .فکر میکنم که جدای از اینکه حرف فروشنده اشتباه بوده و هرچیزی یه اصولی داره و فقط میتونید یه جوری با احترام شماره مادرت رو بگیره بعد راجب خواستگاری صحبت کنه ، زنداداشت هم از آدماییه کلن چرت و پرت زیاد میگه و نمیدونه کجا چجوری رفتار کنه دست خودش هم نیست مدلش اینجوریه . البته این نظر کنه حالا نمی‌دونم چقدر درسته 

تاپیک های قبلا رو یه نگاه سر سری انداختم .فکر میکنم که جدای از اینکه حرف فروشنده اشتباه بوده و هرچیز ...

درسته  عزیزم خب با مادرم صحبت کرد شماره خونه رو میخاست کلا وقتی صحبت میکنه قبلش فکر نمیکنه

چون این مدل رفتارارو در شان خانواده نمیبینه! اسم این خواستگاری نیست توهینه!

اخه زن داداش چیکاره اس؟اخرش غریبه اس درسته عضو خانواده اس ولی نباید که تو هرکاری دخالت کنه استارتر مامانش اونجا بوده وقتی یه بزرگتر هست که نباید نخود هراش شد تازه وقتی کسی رو میپسندی باید چیکار کرد؟میگن و میان خواستگاری نمیتونن که تله پاتی کنن

دقیقا ی جواب مضحک داد

ببین اسی اصلا ناراحت نشو از دست بعضی از کاربرا 

از رو باد هوا حرف میزنن 

نمیدونم این چه چیزیه بلانسبت طرف بیاد بگه زن داداشم رفته کثافت کاری کرده اینا بازم میان میگن تقصیر تو بوده😂

بعضیا واقعااااااا مغزشون زنگ زده و گندیدس

اون سری بحث تو سایت سر این بود که ازدواج نباید زیر ۲۰ سال صورت بگیره منم گفتم ۲۰ سالشم به نظرم زوده بعد یه عده ای جبه گرفتن میگفتن کسی که بالای ۲۰ ساله ترشیدس 🤣🤣🤣🤣

بعد من گفتم تو فامیلای ما داریم طرف ۴۰ سالگی ازدواج کرده شروع کردن به فحش و فلان 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میخوام بگم بعضیا واقعاااااااا بی فرهنگن متاسفانه نی نی سایت همون اوایل که افتتاح شده بود اینجور نبود اما الان بلانسبت شما و بقیه که محترمن هر الاغی گوشی به دست نظر میده که معلوم نیس از کدوم خراب شده ای اومده...

شما هم به وقتش به حساب زن داداشت برس

2810