2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 73565 بازدید | 1059 پست
خب شناخت از کجا میاد عزیز یه مدت زیر نظر خانواده ها ارتباط می گرفتین می شناختین همدیگه رو دیگه همه ی ...

درسته  عزیزپ اخه من خودم کسی دیگه رو میخام خانوادم راضی نمیشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این استارتر خیلی بچه هست واسه همین زن داداشش جبهه گرفته درپاسخ همه صدبار گفته فضولی کرده و به اون ربط نداشته و به خودم مربوطه بعدم ادعا داره دو هزار متر زبون داره برو بچه جان تو دو سانتم زبون نداری....

این استارتر خیلی بچه هست واسه همین زن داداشش جبهه گرفته درپاسخ همه صدبار گفته فضولی کرده و به اون رب ...

من ۲۷ سالمه زبونم دارم  ب فرضم اصلا بچه بودم من بزرگتر دلشتم نیاز نیود کسی تو کارم دخالت کنه شما فکر کنم خودت یکی از همون فضولایی قشنکتره ک هرکسی سرش تو کار خودش باشه زبونمم  موقعش استفاده میکنن وگرنه بی ادبیو ک منم بلدم  مثل خودش رفتار میکردم 

بنظرم تورو مثل خواهرش دیده و گفته نحوه خواستگاری کردنتون درست نیست

حالا اگر برعکس بود یکی فکر میکرد زن داداشم مجرد بوده  خاستکاری میکردن و  من این رفتارو میکردم جرم میدادن بعدم خاستکاری نحوش چطوریه ؟ بزرگترشو فرستاد شماره خونه ادرس بگیره   باید اتم بشکافه    

اون بنده خدا نظرشو گفته حالا شاید اولین بارش بوده از رو خوشحالی بلد نبوده زن داداشت رفتارش معقول نبوده اصلا به اون ربطی نداشته که بچشو گرفته تو دستش از مغازه رفته بیرون حس شیشومم میگ از حسودی اینکارو کرده خون به مغزش نرسیده یه لحظه

اون بنده خدا نظرشو گفته حالا شاید اولین بارش بوده از رو خوشحالی بلد نبوده زن داداشت رفتارش معقول نبو ...

دقیقا بعد ک مامانم بهش گفت چرا بچه رو کشیدی گفت از کجا معلوم شاید دزد بود بچمو میبرد  مامانم گفت یارو مغازشو ول کنه بچه تورو بدزده   

2810