2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 69867 بازدید | 964 پست

من چند صفحه اول رو فقط خوندم ولی چیزیکه نفهمیدم اینه که مگه خواستگاری یا همون درخواست کردن از کسی برای امرخیر باید حتما در مکان خاصی باشه؟! واقعا نفهمیدم چرا یه عده گفتن این توهینه! مغازه مگه جای بدیه؟! انقدا هستن تو کوچه و خیابونو اتوبوسو صف نونوایی حتی، از یکی خوششون میاد و اگه قسمت هم باشن جور میشه… 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اگه در مورد یه مسئله مهم تاپیک بزاری کسی نمیاد نظر بدهحالا زن داداشت هر کاری کرده میخای بری طلا ...

حرص نخور شماخیلی ناراحتم مبشی نیا تو تاپیک تقصیر من نیست ک رفته بازیدادا

بنظرم زن داداشت حق داشته البته میتونست انقدر تند واکنش نشون نده ضمنا اسم هر کی که تو مغازه یاتو کوچه ...

مشخص بود همه میان طرف زنداداش😂حالا خواهرشوهر کوچکترین دخالتی تو زندگی زنداداش کنه جرش میدیدا.زنداداش دخالت به این بزرگی کرده حق داشتهههه😂

خیلیا اینجوری ازدواج کردن و خوشبختر از اونایی هستن که ۶ سال میمونن پای یه پسر و هر جور سو استفاده ای ...

انگار طاق آسمون پاره شده پرنسس افتادن پایین🤣

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

فروشنده بنده خدا کار زشتی نکرده خوشش اومده محترمانه خواهرش رو واسطه کرده تا از مادرتون که بزرگترتون هست درخواست آشنایی و خواستگاری کنه تا اگه شما هم موافق بوین شماره ای آدرسی ازتون داشته باشن که بیان منزلتون. این کار چه اشکالی داره به نظرم کار زن داداشتون بد بوده  و الا حتی اونا از مادرتون اجازه گرفتن

چرا باید زن داداشه حسادت کنه!!!!؟مگه طرف خیلی آس بوده،یا داداشه خیلی سطح پایین،یا اینکه مجرده که بگی کراش داشته روش یا....

ما که نبودیم،خب شاید زن داداشه چیزی دیده که این رفتار کرده،وگرنه دلبل نداره ناراحتی کنه

ن عزیزم همون وقت بهش جواب منفی دادیم چون هیج شناختی روشون نداشتیم

خب شناخت از کجا میاد عزیز یه مدت زیر نظر خانواده ها ارتباط می گرفتین می شناختین همدیگه رو دیگه همه ی زن و شوهرایی که ازدواج غیر فامیلی داشتن یه روزی با هم غریبه بودن دیگه

2810