2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 69867 بازدید | 989 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما به رفتار اطرافیان توجه نکنید اگه شما هم دوست داشتید میگفتید بیان رسمی جلو..خب مغازه فرصت شده به شما بگن اینکه اشکالی نداره شاید از حسادت زن دادشتون اینکارو کرده توجه نکنید

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

یعنی آشنایی داشتیم میگفت تو تاکسی بودیم یه دختره اومد نشست ،،اینقدر به دلم نشست که اون روز نرفتم سرکار افتادم دنبالش خونشونو پیدا کردم ،،،،،،،الان زنده دوتا هم بجه داره،،،خب مگه چیه یارو تو مغازه دیده پسندیده،،،،واقعا بعضیا فازتون چیه 

اصلا هرچی ادم مبتونه محترمانه بگه نه بعد اصلا ب زن داداشم ذره ای ربط نداشت

از حسادت منفجر شده زنداداشت اینهایی که دفاع میکن همین حرکت رو خواهرشوهر بزنه جرش میدن بدترین جایی که میتونستی موضوع رو مطرح کردی

چ تاپیک مسخره ای رفته تو پربازدیدها

حالا اگه در مورد یه مسئله مهم تاپیک بزاری کسی نمیاد نظر بده

حالا زن داداشت هر کاری کرده میخای بری طلاقش بدین خیالت راحت بشه

بسه دیگه...

چ تاپیک مسخره ای رفته تو پربازدیدها

چون یه خواهرشوهر از کلمه زنداداشم استفاده کرده چشم هر بیننده ای رو نوازش میکنه که یه سر به تاپیک بزنه 

ولی به قول شما ۲ صفحه خوندم اومدم صفحه آخر 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
وایی خدای من! چقدر زشت و سطح پایین حرف میزنی! چرا هرچی ادعاهاتون بیشتر میشه ادبیاتتون زشتر میشه؟!یعن ...

قربونم بری با این سطح سواد و کلاست ، آره تو راست میگی دختر و پسر با هم دوست میشن هیچکاری نمیکنن این به اصطلاح روشنفکرها هم که میگن رابطه نیاز زن هم هست و باید قبل ازدواج هم باشه از فضا اومدن ، چه ادبیات زشتی ؟ توهینی کردم؟ میگن چوب رو برداری دزد خودش فرار می‌کنه قضیه توئه ، همه چی هم توهین به خودتون میگیرین ، تو کی هستی که من بخوام توهین کنم اینجا مجازیه و تو هم یه آدم مجازی هستی و هیچ اهمیتی برام نداری

خوشم میاد به همه هم میگی ریپلای نکنن ، تو سایت عمومی نظر دادی ریپلای شدن عادیه یکم باز تر فکر کن می‌خوای تفکر بی منطقت رو به استارتر تحمیل کنی هرکی هم مخالف باشه میگی سطح پایین

باشه تو خوبی

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
خیلیا اینجوری ازدواج کردن و خوشبختر از اونایی هستن که ۶ سال میمونن پای یه پسر و هر جور سو استفاده ای ...

اینکه من چجوری دوست دارم یا ندارم قطعا شما درجریانش نیستی! 

خب  معیارهای هرکس برای خوشبختی متفاوته! مثل همین که کجا  و با چه نحوی از یک دختر خواستگاری میشه!

برای ما و اون دوستانی که تایید یا لایکم کردن توهینه در مقابل برای شما و تمام کسایی که به قول شما اینطور ازدواج کردن آرزو و خوشبختی! 

من نمیفهمم اگر خوشبختید با این نوع ازدواج چرا انقدر خشمگین و پرخاشگرید! 

یعنی یکنفر از مخالفهای کامنتم نشد ریپلایی کنه اما توهین نکنه! این همه بدحال بودنتون برای چیه؟!  

من نمیتونم مثل شما انقدر با خشم و توهین کامنت بزارم پس ممنون میشم منو ریپلایی نکنی برات آراپش آرزو میکنم شب خوش❤

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

وای چه وضعی درست کردین

کافیه خودتون ریپلای نکنین تا لازم نباشه از شونصد نفر درخواست کنین ریپلای نکنن. اصلا بحثو به کجا کشوندین.

نظر بدین بره دیگه. 

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
والا منم تعجب کردمراستش خودم برادر مجرد دارم چندباری پیش اومده تو اتوبوس ، حرم یا جای دیگه از کمالات ...

ولشون کن بابا میخوان ادای آدمای زیاد باکلاس رو در بیارن ولی حتی اونم نمیتونن

خدایا شکرت
2810