2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 69867 بازدید | 868 پست
بنظرم زن داداشت حق داشته البته میتونست انقدر تند واکنش نشون نده ضمنا اسم هر کی که تو مغازه یاتو کوچه ...

باجمله دومت موافقم ولی جمله اولت اصلا این یچیز شخصیه چیکار ب عروس خانواده داره اخه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاز اونایی ک میگن نپسندیدم مگه سیب زمینی پیازی چجور خاستگاریه رو واقعا درک نمیکنم..خب باید چیکارکرد..اصلا طرف شاید گفته دخترتون قصد ازدواج داره اگه اره ک شماره ای ادرسی چیزی بدین برا خاستگاری بیایم.یهو ک نگفته بریم محضر عقد کنیم..

چرا توهینه؟یه پیشنهاد محترمانه دادن دلت نمیخواد جواب منفی بده دیگه دعوا نداره کاسی و مادرشون شان خان ...

هموووووون باهمه ک نباید سرجنگ داشت تو برخورد اول..ن پس دخترو پسری ک باهم دوست میشن و خانوادشو راضی میکنه بزور بیان خواستگاری اون نشانه ادبع

واقعا ی ملت تو فیلمعقده ایی هستیم که دومی نداریم همش ادا و اصول الکی . منکه هرچی فکر میکنم حرکت زشت و دور از ادبی  در خواستگاری این خانم نمیبینم اولا  چون مغازه ان نمیشن کالا بالاخره هرکسی ی جا میبینه . تو مجازی اشنا شدن و تو خیابون خوب میدونن ولی طرف محترمانه  خواهرش یا مادرش بیاد جلو و قصدشو بگه میشه زشت و سخیف!؟ پس قدیما همشون  زشت و سخیف ازشون خواستگاری شده لابد!!! والا ارج و قربشون از دخترای الان که بیشتر بود زندگیام پایدارتر دوما زنداشش میتونست بعدا خیلی محترمانه تر این حرفو به مادرشوهرش بزنه نه اینکه  اینجوری تابلو بازی و سلیطه بازی دراره. 

اخه خودشونم این مدلین

کلا عجیب غریبن 

حالا اگر اگر یه عروس اینجا میگفت تو مغازه طرف فکر کرد مجردم و ازم خواستگاری کرد و خواهرشوهرم اینجوری کرد 

نعره زنان حمله میکردن به خواهرشوهره 

...
مگه نمیدونی اینجا نی نی سایته😅😅🤦

از نظرشون خیابون جای اشنایی مستقیم دختر و پسر هست 

ولی جایدخواستگاری مستقیم که شماره بگیرن از خونواده و رفت و امد کنن نیست 

فرق این دو مورد چیه؟؟ 

اهااان فهمیدم 

اولی چون مستقیمه میشه مدرنیته 

دومی چون خونواده ها از اول میدونن میشه سنتی و امل بازی

...

دوست دارم بدونم اونایی که با دوست پسراسون ازدواج کردن یا هرجور آشنا شدن کجا بوده جز پارک و سینما و خیابون و کوچه ومغازه و مرکز خرید وعروسی ... جایی دیگه بوده شناخت داشتن از اول فقط یه تعداد کمی همکار هستن یا دوره دانشجویی همکلاس

شان چیه شان آدم وقتی حفظ شده که پسره با احترام از طریق خوانواده و خواهرش وارد شده برای شناخت بیشتر 

دستشو نگرفته ببرتش تو خونش که 

فاز اونایی ک میگن نپسندیدم مگه سیب زمینی پیازی چجور خاستگاریه رو واقعا درک نمیکنم..خب باید چیکارکرد. ...

والا منم تعجب کردم

راستش خودم برادر مجرد دارم چندباری پیش اومده تو اتوبوس ، حرم یا جای دیگه از کمالات دختر خانمی خوشم اومده (چون برادرم سپرده برام گزینه ازدواج پیدا کنید) ازش شماره مادرش رو گرفتم . طرف مودبانه شماره داده یا گفته قصد ازدواج نداره همین

خب من اگه تو خیابون ازش شماره نگیرم دیگه کجا میتونم اون دختر خانم رو ببینم

الهم عجل لولیک الفرج
2810