رفتیممغازه صاحب مغازه ی زن بود با داداشش زنه منو از مامانم خاستگاری کرد گفت داداشم خوشش اومده ازدخترت میگه خاستگاری کن یهو زن داداشم باعصیانیت گفت وا این چ مدل خاستگاریه بچشم بفل زنه بود بچه زو کشید از بغلش زفت از مغازه بیرون بعد زنه گفت مطمنم ک این خاهرت نبودچون انگار خیلی ناراحت شد گفتم زن داداشمه گفت پیداس چشمم نداره واقعا فاز زن داداشمو نفهمیدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
واقعا ی ملت تو فیلمعقده ایی هستیم که دومی نداریم همش ادا و اصول الکی . منکه هرچی فکر میکنم حرکت زشت و دور از ادبی در خواستگاری این خانم نمیبینم اولا چون مغازه ان نمیشن کالا بالاخره هرکسی ی جا میبینه . تو مجازی اشنا شدن و تو خیابون خوب میدونن ولی طرف محترمانه خواهرش یا مادرش بیاد جلو و قصدشو بگه میشه زشت و سخیف!؟ پس قدیما همشون زشت و سخیف ازشون خواستگاری شده لابد!!! والا ارج و قربشون از دخترای الان که بیشتر بود زندگیام پایدارتر دوما زنداشش میتونست بعدا خیلی محترمانه تر این حرفو به مادرشوهرش بزنه نه اینکه اینجوری تابلو بازی و سلیطه بازی دراره.
دوست دارم بدونم اونایی که با دوست پسراسون ازدواج کردن یا هرجور آشنا شدن کجا بوده جز پارک و سینما و خیابون و کوچه ومغازه و مرکز خرید وعروسی ... جایی دیگه بوده شناخت داشتن از اول فقط یه تعداد کمی همکار هستن یا دوره دانشجویی همکلاس
شان چیه شان آدم وقتی حفظ شده که پسره با احترام از طریق خوانواده و خواهرش وارد شده برای شناخت بیشتر
فاز اونایی ک میگن نپسندیدم مگه سیب زمینی پیازی چجور خاستگاریه رو واقعا درک نمیکنم..خب باید چیکارکرد. ...
والا منم تعجب کردم
راستش خودم برادر مجرد دارم چندباری پیش اومده تو اتوبوس ، حرم یا جای دیگه از کمالات دختر خانمی خوشم اومده (چون برادرم سپرده برام گزینه ازدواج پیدا کنید) ازش شماره مادرش رو گرفتم . طرف مودبانه شماره داده یا گفته قصد ازدواج نداره همین
خب من اگه تو خیابون ازش شماره نگیرم دیگه کجا میتونم اون دختر خانم رو ببینم