2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 69867 بازدید | 868 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احساس میکنم بیشتر کاربرا داستان رو درست نفهمیدن یکم بد نوشتی من چند بار خوندم تا فهمیدم

فهمیدن 

منتها پای عروس درمیونه 

هی میگن از شان شما دفاع کرد۰

طرف خودش با طرز برخوردش اصلا شخصیت نداشت بعدم جایی که بزرگتر دختر وایساده چه معنی میده عروس دخالت کنه

...
کاش کامنت اولمو با دقت میخوندی منم تو همون کامنت گفتم رفتارش تند بود! یعنی شماها اگر انقدر سخیفانه و ...

کامنتت پرسشی است و علامت سوال گذاشتی، بعد میگی ممنون میشم ریپلای نکنی؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

مگه دختر سیب زمینی پیازه که اینطور خواستگاریش میکنن؟ نباید یکم باهات اشنا بشن ببینن اصلا تو چه جور ادمی هستی چه شخصیتی داری چه خواسته هایی داری و…؟

خودت واسه شخصیتت ارزش قائل نیستی حالا زن داداششت نتونسته این رفتار زشت رو تحمل کنه یه چیزیم بهت بدهکار شده؟؟؟؟ واقعا ادمای اینجا عجیبن

مگه دختر سیب زمینی پیازه که اینطور خواستگاریش میکنن؟ نباید یکم باهات اشنا بشن ببینن اصلا تو چه جور ا ...

خوب لابد اینم شروعش بود که اشنا بشناصلا گزاشتن حرف بزنن 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
البته خوب بودن هم از نظر هرکسی متفاوته همونطور که نوع ارزش‌گذاری و خواستگاری متفاوته!

خیلیا اینجوری ازدواج کردن و خوشبختر از اونایی هستن که ۶ سال میمونن پای یه پسر و هر جور سو استفاده ای ازشون میشه اخرش ببینم بگیره یا نگیره.

شما اون مدلی دوس داری ولی حق نداری برای ارزشِ بقیه قیمت گزاری کنی و شخصیتِ بقیه رو بااین چرتو پرتات بیاری پایین.

نظرتو نگه دار برای خودت چون نمیفهمی همینجا خیلیا این شکلی ازدواج کردن و صددرصد بهشون برخورده حرف شما.

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
مگه دختر سیب زمینی پیازه که اینطور خواستگاریش میکنن؟ نباید یکم باهات اشنا بشن ببینن اصلا تو چه جور ا ...

شما عجیبتری خب خاهرش شماره خونه ادرس خونه رو خاست تا هماهنگ کنن بیان برا اشنایی شما بخدا عجیبتری  

احساس میکنم پسره ظاهراخوب بوده و زن داداشت حسودیش شده

اصلا هم ربطی نداره، زنداداشش چرا بلید حسودیش بشه؟ 

مگه رفته بودن سفر خارجه و تو سفر ازش خواستگاری شده،؟ 

مغازه بود، مثل خیلی جاهای دیگه که امکان داره طرف با ی نگاه خوشش بیاد،. بعدشم زن داداش خودش یکی داره،. 

در ضمن خواستگار اگه واقعا پسندیده باشه بازم‌میاد با یه رفتاره زن داداش ‌پشیمون نمیشه.. 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اصلا هم دلیلی نداشت اون خانوم ب اصطلاح محترم و‌خواستگار دل شما رو از زن داداشت گنده میکرد که عهههه این کیه و اینا.، تازه باید عذرخواهی میکرد که اینجا جاش نیست

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

2810